Halitpaşa’nın İçme Suyu Verimliliği İçin Yeni Sondaj Açıldı

0

BÖLGE 5.01.2022 17:59:50 3113 0
Halitpaşa’nın İçme Suyu Verimliliği İçin Yeni Sondaj Açıldı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temini konusundaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa mahallesinde yeni bir sondaj açıldı. Saniyede 10 litre verime sahip suya ulaşılan sondaj, yapılacak testlerin olumlu sonuçlanmasının ardından hat bağlantıları yapılarak mahallenin kullanımına sunulacak.
“Cengiz Başkanla birlikte hizmet gördük”
Halitpaşa mahalle muhtarı Harun Karakayış, “2004 yılından beri mahalle muhtarıyım. 2014 yılından itibaren ise Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ile daha önce görmediğimiz hizmetleri gördük. Mahallemiz birçok hizmetle tanıştı. Son olarak da içme suyumuzun verimliliği için sondaj çalışması yapıldı. Allah Cengiz Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” dedi.
 
 
 

İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan Okullara Güvenlik Ziyareti

Türk Büro-Sen’den KYK Personeline Moral Ziyareti

Kula’nın Tarihi Arastasında Şahin Kardeşlerden Asırlık Demircilik

Başkan Akın’dan Açılış Öncesi Son Hazırlık Turu

Sınav Koleji Öğrencileri Şehzadeler Gençlik Evi’ni Ziyaret Etti

Soma’da Kaçak Kazı Operasyonu: 3 Kişi Suçüstü Yakalandı

Şehzadeler Belediyesi’nden Kaldırımlara Sanatsal Dokunuş

YUNUSEMRELİ JUDOCULAR TÜRKİYE'NİN ZİRVESİNDE

  • Çarşamba 29.1 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 30 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 20.4 ° / 11.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.