Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

HALİM ŞENER İYİ PARTİDEN ADAY...

Halim Şener, 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde İyi Parti’den göreve talip.

MANİSA-SEÇİM 14.09.2023 17:28:00 1345 0
HALİM ŞENER İYİ PARTİDEN  ADAY...

 

Manisa’da 20 yıl Pazarcılar Odası Başkanlığı görevini sürdüren, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde başkanvekili olarak görev yapan Halim Şener,  2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde İyi Parti’den göreve talip.

Başkanlık yaptığı süre boyunca pazarcı esnafının yanında yer aldığını açıklayan Halim Şener, halkla da iyi ilişkiler kurduğunu söyledi. Şener, “Oda başkanlığından sonra hiçbir siyasi partiyle iç içe olmadım. Sonra İyi Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Şenol Özkaya sayesinde İyi Parti’de yer aldım. Parti rozetimi İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı. Şuan partide bir görevim yok. Yerel seçimlere az kaldı.  Bu işler nasip işi görev verilirse her zaman hazırım. ” dedi. 
Şener, “Genel Başkanımız açıklama yaptı.  Toplumda karşılığı olan adaylarla yola çıkacağız dedi. Bu ülke bu vatan, bu bayrak, Atatürk kırmızı çizgimiz. Irkı, dili, dine ne olursa olsun kırmızı çizgimiz dışında düşüncesi olanları asla kabul etmeyiz. Bunun dışında her siyasi partiye, her düşünceye saygı duyuyoruz” dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: HALİM ŞENER PARTİDEN ...
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.