Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

HALİL YURTSEVEN İLKOKULU KERMES ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Halil Yurtseven İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından okul bahçesinde kermes düzenlendi.

MANİSA- EĞİTİM 9.11.2023 11:12:00 1878 0
HALİL YURTSEVEN İLKOKULU KERMES ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

 

 

Halil Yurtseven  İlkokulu velilerinin yoğun destek verdiği kermese cadde ve sokaktan geçen vatandaşlar da ürünleri satın alarak destek verdi. Kermesten  elde edilen gelirin Halil Yurtseven  İlkokulu Okul Aile Birliği hesabına aktarılacağı ve okulun giderlerinde  kullanılacağı öğrenildi. 

 

Halil Yurtseven  İlkokulu Müdürü Reşat Akyüz katılımın yoğun olduğunu  ifade etti ve emeği geçenlere teşekkür etti. Müdür Reşat Akyüz " okulumuzda okul aile birliği tarafından okul bahçemizde kermes düzenlendi. Öğrencilerimiz kermeste alış veriş yapmasını öğreniyor. Alış veriş  kültürü kazanıyor. Ürün alıyor ücretini ödüyor  ve para üstü alıyor. Kermese velilerimizin  ve öğrencilerimizin  katılımı yoğun oldu. 24 sınıfımız var 24  stant açıldı. Her sınıf bir stant açmış oldu. Biz velilerimiz öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle büyük bir aileyiz. Kermeste emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Halil Yurtseven  İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Havva Öztürk ise okullarda kermesin önemli olduğunu söyledi. Başkan Havva Öztürk "okulumuzun küçük ihtiyaçlarını karşılamak için kermes düzenliyoruz. Yılda 2 kez yapıyoruz. Bu yapmış olduğumuz 1. kermes. İnşallah 2. kermesimizi de 2. dönem yapacağız. Kermeste elde edilen ücreti okul aile birliği hesabına aktardık. Hesaba yatırılan paranın banka dekontunu da okulumuzun girişinde bulunan panoya astık. Bu elde edilen para okulumuzun giderleri için kullanıyoruz. Kermesimize destek veren okul  idaremiz ve öğretmenlerimize,  sınıf annelerimize,  velilerimize, öğrencilerimize  tüm emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.