Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

HALİL UYSAL TEŞEKKÜR ETTİ

1

GÜNDEM 10.11.2021 17:38:30 1330 0
HALİL UYSAL TEŞEKKÜR ETTİ

.
Başkan Uysal, “Türkiye Sulama Kooperatifleri Merkez Birliğimiz; Türkiye Genelinde 27 Bölge Birliği, 2500 Sulama Kooperatifleri ve 1 milyon 800 bin adet çiftçisi bulunmaktadır. Çiftçilerimizin elektrikleri özelleştirme sonrası Özel Dağıtım şirketlerinden sağlanmaktadır. Yıllarca TEDAŞ Genel Müdürlüğüne bağlı olan EDAŞ(lardan sağlanmakta iken. Şimdi tamamen özel sektörden sağlanmaktadır. Çiftçilerimiz Pandemi koşulları nedeniyle çok zor günler geçirmektedirler. Ürünleri Bankalardan alınan kredilere, TEDAŞ zamanındaki eski borçlara ve aynı zamanda elektrik tedarik ettiğimiz son tedarikçi özel TEDAŞ'ların kestiği faturalar dahil ödenememektedir. Son zamanlarda yapılan iyileştirmeler kısa süreli olup ne ürün hasat zamanına ne de satılan ürünlerin bedeli yetmektedir. Çiftçilerimiz çocuklarının eğitimde olduğu, pandemi nedeniyle birçok ailenin işsiz kaldığı göz önüne alınarak faizlerin tamamen kaldırılması ile uzun süreli yapılandırma yapılması acil zorunluluktur. Çiftçilerimize başta TEDAŞ Genel Müdürlüğü olmak üzere özel dağıtım şirketlerinin icraya verileceği belirtilmektedir. Bu durum çiftçilerin maddi ve manevi olarak altından kalkılamaz hale geleceği anlamına gelmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamalarında Enerji Fonu ve TRT payının kaldırılması bizleri çok mutlu etmiştir. Merkez Birliğimize üye çiftçilerimizden reaktif ve güvence bedeli, KOV, Belediye Payı, Kaçak elektrik bedeli ve Hizmet bedellerinin de faturalardan kaldırılması ile özellikle Çiftçi olarak beklentimiz faizlerin silinerek 12 ay veya 18 ay faizsiz taksitlendirilme eski TEDAŞ'a olan borçların silinmesidir” diye konuştu.
Bir 1 kişi görseli olabilir

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: halil-uysal-tesekkur-etti
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.