Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

HAKAN BERKTAŞ HAYATINA DOKUNAN BAKANLARI KUTLADI

Alzheimer Demans Parkinson Hasta ve Hasta Yakınları Derneği Genel Başkanı Hakan Berktaş hayatına dokunan ve yeni kabinede Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof Dr. vedat ışıkhanı kutladı.

SAĞLIK 8.06.2023 07:28:00 2418 0
HAKAN BERKTAŞ HAYATINA DOKUNAN BAKANLARI KUTLADI

 

Alzheimer Demans Parkinson Hasta ve Hasta Yakınları Derneği Genel Başkanı Hakan Berktaş hayatına dokunan ve yeni kabinede Ticaret Bakanı olarak yeralan Prof. Dr. Ömer Bolat ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak yeralan Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı kutladı.

HABER MERKEZİ-

Alzheimer Demans Parkinson Hasta ve Hasta Yakınları Derneği Genel Başkanı Sosyal Hizmet Uzmanı Hakan Berktaş eğitim hayatı ve mesleğini icrası dönemlerinde hayatına dokunan, birlikte aynı amaca hizmet eden çalışmalar ortaya koyduğu ve yeni kabinede Ticaret Bakanı olarak yeralan Prof. Dr. Ömer Bolat ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak yeralan Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı kutladı. Genel seçimlerde kendisi de AK Parti İstanbul 3’ncü Bölge Milletvekili aday adayı olan Sosyal Hizmet Uzmanı Hakan Berktaş öncelikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimleri kazanmış olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti ve Erdoğan’ın açıkladığı kabinede iki bakanın kendi hayatına dokunuşlar yaptığını belirtti. Hakan Berktaş çok değer verdiği yeni bakan Bolat ve Işıkhan ile ilgili şu değerlendirmede bulundu: "MÜSİAD 3’ncü dönem Genel Başkanı ve Albayrak Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Ömer Bolat’ın Ticaret Bakanı olarak göreve gelmiş olmasından büyük memnuniyet duyduğumu özellikle belirtmek istiyorum. Başkanımıza şimdi Bakanımız diye hitap ediyor olmaktan çok büyük mutluluk duyacağımızı ifade etmek isterim. Seçimler döneminde ismimiz AK Parti Genel Merkezimize bin 200 kişilik üst listeye kadar gitmişti. Fakat Sayın Cumhurbaşkanımız bizi bu dönem milletvekili olarak görevlendirmedi, biz bulunduğumuz yerde, bulunduğumuz noktada hizmetlerimize devam ediyoruz, edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri benim için her şeyden önemlidir. Sayın Ticaret Bakanımız Ömer Bolat’a da yeni görevinde başarılar diliyorum. Şimdiye kadar ki başarılarla dolu kariyerini bakanlık görevinde de aynı tempo ve çalışkanlıkla sürdüreceğine eminim. Allah yolunu açık eylesin."

"VEDAT IŞIKHAN HOCAMDIR"

Alzheimer Demans Parkinson Hasta ve Hasta Yakınları Derneği Genel Başkanı Sosyal Hizmet Uzmanı Hakan Berktaş "Üniversitede hocamdı" dediği Çalışma ve Sosyal Güvenlik yeni Bakanı Vedat Işıkhan için de şu ifadelere yer verdi: “Akademik hayatımda derslerime giren ve bizi hayata hazırlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın da bu makama gelmiş olmasından gerçekten çok büyük memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim. Hocama bu ulvi ve halka hizmet etme şansını yakaladığı yeni görevinde başarılar diliyorum, Allah milletimize ve memleketimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin. Diğer yandan bendeniz bir Sosyal Hizmet Uzmanı ve Alzheimer Demans Parkinson Hasta ve Hasta Yakınları Derneği kimliğimle geçtiğimiz dönemde 'Bakım Sigortası' projemizi meclise taşımış, bu çerçevede Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bakım Sigortası'nı bu dönemki vaatleri arasına koymuştu. Sayın Bakanımız Işıkhan’ın da Bakım Sigortası'nın kanuni olarak çerçevelendirilmesi noktasında bizimle aynı görüşlerde olduğunu biliyor olmak elbette beni ve milyonlarca hastamızı heyecanlandırmıştır. Bu dönemde Sayın Bakanımızdan bu bağlamda kanuni düzenlemenin hızlandırılması noktasında çalışmalar yapacağı kanaatini taşıyorum."


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.