Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Hakan Turan, 'İnşallah  iyi ve başarılı bir sezon olur'

0

SPOR 25.07.2021 12:45:43 1336 0
Hakan Turan,





Yeni sezon hazırlıklarının yoğun geçtiğini belirten Hakan Turan, 'Hazırlıklarımıza başlayalı 10 günü geçti. Sezon başı kampları her zaman yoğun geçer. Bu süreçte iyi çalıştık. Bunu iyi değerlendirmek, yoğun tempoya hazırlanmak istiyoruz. Arkadaşlık ortamımız çok güzel. Çalışmalarımız yorucu olmasına rağmen güzel geçiyor.' ifadelerini kullandı.

'Başkanımızın hedefleri ve projeleri hoşuma gitti'

Turgutluspor’a transfer olma sürecini anlatan 28 yaşındaki orta saha oyuncumuz, 'Ankara Demirspor ile olan sözleşmem bitmişti. Ondan sonra Kazım hocamız aradı. Gelir misin diye davet etti. Hocamızla daha önce çalışmıştım. Burada olmak çok keyifli. Başkanımızla kısa bir görüşmemiz oldu. Hedefleri ve projeleri çok hoşuma gitti. O yüzden bu teklifi kabul ettim. İnşallah onlar adına da benim adıma da iyi ve başarılı bir sezon olur' diye konuştu.

'Turgutluspor'un doğru transferleri, doğru politikaları çok önemli'

Turgutluspor’un transfer politikasının oldukça iyi olduğuna dikkat çeken Hakan Turan, şu ifadeleri kullandı: 'Çoğu Lig takımının temel hedefi burada kalıcı olmak. Buradan aşağıyı düştüğünüz zaman gerçekten kulüpler büyük zorluklar çekiyor. Turgutluspor'un doğru transferleri, doğru politikaları çok önemli. Geçen sene çok iyi yerde bitirdiler. İnşallah bu sene daha da iyi olabilir.'

'Seyircinin gelmesi bizim için heyecanlı ve güzel'
Gelecek sezonda taraftarların tribünlere dönmesinin kendileri için de iyi olacağına dikkat çeken tecrübeli savunmacı, 'Uzun süre seyircisiz oynadık. Seyircinin gelmesi bizim için heyecanlı ve güzel olacak. Turgutluspor taraftarının önünde oynamak heyecan verici. İnşallah pandemi yüzünden bir sıkıntı yaşamayız tekrar. Pandemi de inşallah sonlarına geliyordur. Taraftarlarımızla birlikte güzel sonuçlar alırız. Turgutlu halkını da Turgutluspor camiasını da en iyi şekilde, layık görünen yerde bitiririz.' ifadelerini kullandı.



 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.