Bugün, 18 Haziran 2025 Çarşamba

Hacırahmanlı Mahallesine Nefes Aldıran Çalışma

1

GÜNDEM 13.06.2019 13:53:38 1176 0
Hacırahmanlı Mahallesine Nefes Aldıran Çalışma

 

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Mahallesi’nde başlattığı 1200 metrelik dere temizlik çalışmasını tamamladı. Dere temizlik işi ile mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, daha temiz ve güvenli yerleşim yerleri için il genelindeki temizlik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda  Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerinin, Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Mahallesi’nde başlattığı 1200 metrelik dere temizlik çalışması tamamlandı. Yapılan çalışma ile kötü görüntü ve koku da ortadan kaldırıldı.

“MASKİ İle Problem Yaşamıyoruz”

Hacırahmanlı Mahalle Muhtarı Hakkı Sönme, MASKİ Genel Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını dile getirdi. Sönme, “MASKİ ile ilgili bir problemimiz yok. Ekipler canla başla çalıştılar. Yapılan çalışmalardan dolayı MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

Paşaköy Futbol Kulübünde yeni başkan Osman Nur Murdan

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

MANİSA 1965 MASTERLER DERNEĞİ KURBAN BAYRAMI KUTLAMA

MANİSA ASKF KURBAN BAYRAMI KUTLAMA

Manisa Ülkü Ocaklarından sahur programı

Manisalı kadın muhtarlar Ankara'da birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Gediz İlköğretim Okulu öğrencilerinden Askıda Kıyafet” projesi

MURADİYE 3 PUANI KAPTI

  • Çarşamba 35.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 36.3 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.1 ° / 17.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.