Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

GÜÇLÜKONAK’TAN ÇEK CUMHURİYETİNE UZANAN STAJ HAREKETLİĞİ

Şırnak’ın Güçlükonak ilçesinde eğitim öğretim hizmeti veren Güçlükonak Çok Programlı Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrencileri 21 gün staj yapmak üzere Çek Cumhuriyetine gitti.

GÜNDEM 9.04.2023 16:23:00 1572 0
GÜÇLÜKONAK’TAN ÇEK CUMHURİYETİNE UZANAN STAJ HAREKETLİĞİ

 

 

 

                                                                                                                                                     

Şırnak’ın Güçlükonak ilçesinde eğitim öğretim hizmeti veren Güçlükonak Çok Programlı Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrencileri 21 gün staj yapmak üzere Çek Cumhuriyetine gitti.  Türkiye Ulusal Ajans tarafından kabul edilen 41bin 767 EUR  hibeli projeye Öğretmenler Burcu Yaylacı, Muhittin Sarkı, Alperen Aka, Recai Deniz, Öğrenciler Adem Aktuğ, Şahin İnan ve Murat Aktuğ ve Umut Kaygusuz katıldı.

Proje Yürütücüsü İngilizce Öğretmeni Dilber Demir, “projemiz Şırnaklı gençler Avrupa’da çocuk gelişimi stajında. 4 ayaklı bir proje olup ikinci ayağı Çekya Cumhuriyetinde” şeklinde konuştu.

Grup Sözcüsü Alperen  Aka  da,” Çek Cumhuriyeti’ndeki stajımızda öğrencilerimizin yabancı dil yeterliliklerini geliştirmek, eğitim öğretim müfredatının Avrupa standatlarında bir içeriğe sahip olmasını sağlamaktır. Çocuk gelişimi konusunda öğrencilerimiz staj hareketliliğini gerçekleştirecekler” dedi. “Okulumuz mesleki eğitim farkındalığı için çok önemli çalışmalara imza atıyor ve atmaya devam edecek” diyerek sözlerini tamamladı.

       ADİL  AKA         


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.