GRANDMEDICAL MANİSASPOR DENİZLİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

1

SPOR 2.03.2018 17:18:54 1663 0
 GRANDMEDICAL MANİSASPOR DENİZLİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

Teknik Direktör Taner Taşkın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma çalışmasıyla başladı. 5’e 2 çalışması ile devam eden antrenman geniş alanda taktik oyunun ardından soğutma ile tamamlandı.

 

Grandmedical Manisaspor’da Spor Toto 1.Lig Karma maçında görev alan Kaan Miray Bağış, Asım Hamzaçebi, Berk Cambaz ve Göktuğ Bakırbaş takımla birlikte çalışmalara dahil olurken, tedavileri devam eden Hikmet Balioğlu ve Mehmet Enes Sığırcı takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışma yaptılar.

 

Siyah-beyazlılar Denizlispor ile 3 Mart Cumartesi günü oynayacağı karşılaşma için saat 14.15’te Denizli’ye hareket ederek burada kampa girecek. 

 

GRANDMEDICAL MANİSASPOR BASIN

Saadet Partisi İl Başkanı Yılmaz: “Manisa’da Tarlada 1 Lira, Markette 20 Lira Olmaz”

Akhisar Diyanet Gençlik Merkezi’nde “Gençliğin Merkezinde” Programına Yoğun İlgi

Manisa Tarım Fuarı 4 Gün Boyunca Ziyaretçi Akınına Uğradı

Başkan Balaban: “Atatürk’ün Vizyonu Yarınlarımıza Yön Veren Evrensel Bir Değerdir”

Vali Vahdettin Özkan: “Atatürk, Milletimizin Sonsuz İlham Kaynağıdır”

Yaşar Artar: “Atatürk’ün Eseri Olan Cumhuriyet, Milletimizin Ortak Vicdanı ve En Kıymetli Emanetidir”

Selçuk Özdağ’dan Parfüm Deposu Yangını İçin Meclis’e Soru Önergesi

ŞEHZADELER 100. YIL KIR BAHÇESİ AÇILIŞ ÖNCESİ YOL ENGELİNİ AŞIYOR

  • Pazartesi 19.9 ° / 9.2 ° false
  • Salı 19.9 ° / 10.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.7 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.