Gölmarmara Ozanca’ya Tarihinin En Büyük Yatırımlarını Başkan Ergün Yaptı

0

BÖLGE 4.04.2021 13:33:00 1772 0
 Gölmarmara  Ozanca’ya Tarihinin En Büyük Yatırımlarını Başkan Ergün Yaptı



 Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, MASKİ İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkililerinden oluşan heyet, Gölmarmara ilçesine bağlı Ozanca mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölmarmara İlçe Başkanı Şakir Can, Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Muhtarlık Hizmetleri Şube Müdürü Kağan Tunçelli ile MASKİ Gölmarmara İlçe Şefi Lütfü Ersöz de yer aldı. Mahallede devam eden alt ve üstyapı çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler veren heyet, mahallelilerin taleplerini de dinledi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Başkal ve MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Aydınyer, Mahalle Muhtarı Gürsel Tan’a Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına getirdikleri hediyeleri takdim etti. Ozanca mahallesi sakinleri Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirirken Ozanca’ya en büyük yatırımları Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yaptığını söyledi.
 
Büyükşehir ve MASKİ her zaman vatandaşın hizmetinde
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal ve MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, vatandaşlardan gelen talepleri ilgili dairelere ileterek en kısa sürede müdahale edileceğini belirtti. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin her zaman vatandaşların hizmetinde olduğunu söylediler.
 
“Ozanca’ya çok güzel yatırımlar yapılıyor”
Mahalle Muhtarı Gürsel Tan, Ozanca’ya yapılan yatırımların öneminden bahsederek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ozanca’ya çok güzel yatırımlar yapılıyor. Alt ve üstyapı çalışmalarımız 6 ay içerisinde tamamlanmış olacak. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.

Başkan Balaban Gülbahçe Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

Büyükşehir’den 63 tarım kooperatifine 57 milyon destek

Refika–Mehmet Kayahan ASM ve 112 Acil hizmete açıldı

Bangsamoro Türk Eğitim Akademisi Üniversitesi Yükseliyor

Rahime Ecerbilgiç projelerini sahada esnafla paylaşmaya devam ediyor

Büyükşehirden Akhisarlı üreticiye 29 bin fidan desteği

Çetin Akın: “Bize o teklifi yapacak cüreti gösteremezler”

Ülkü Ocakları Akhisar’dan “Hüseyin Nihal Atsız” semineri

  • Cumartesi 8.4 ° / 1.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 6.2 ° / -0.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 6.4 ° / 0 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.