Gölmarmara’nın Prestij Projesinin Altyapısı MASKİ’den

0

BÖLGE 22.07.2020 16:28:38 6174 0
Gölmarmara’nın Prestij Projesinin Altyapısı MASKİ’den

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesi Atatürk Bulvarında Büyükşehir Belediyesinin prestij cadde projesi kapsamında içme suyu hattı yenileme çalışmasında sona yaklaştı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünün, sağlıklı altyapı için çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından Gölmarmara ilçe merkezinde Atatürk Bulvarında 800 metrelik içme suyu hattı yenileme işinde çalışmalar hız kazandı. Çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediği bulvarın bir tarafında hat döşeme ve parsel bağlantıları işi noktalandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından prestij caddesi olarak dizayn edilmeye başlanan bulvarın altyapısı sağlıklı bir yapıya kavuşturulacak.

Deaf Champions League 2026 Manisa’da Düzenlenecek

Başkan Besim Dutlulu’dan Saruhanlı’ya sıcak asfalt ve altyapı müjdesi

Manisa İŞKUR ve KADEM’den istihdamda kalıcılık programı

Manisa TSO’dan ihracat odaklı yeni UR-GE Projesi

Manisa’da kamu emekçileri “geçinemiyoruz” dedi

Türk Eğitim-Sen Manisa 1 No’lu Şube’de yeni görev dağılımı

Başkan Çetin Akın talepleri yerinde dinledi

Şehzadeler Belediyesi 2025’te 1.270 nikah kıydı

  • Çarşamba -4.5 ° / -13.2 ° Hafif dondurucu yağmurlu
  • Perşembe -4.8 ° / -13.5 ° Güneşli
  • Cuma -3.5 ° / -11.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.