Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Gölmarmara AAT, Saldırı ve Sabotaj Denetiminden Tam Not Aldı

0

BÖLGE 28.03.2021 13:42:54 1359 0
Gölmarmara AAT, Saldırı ve Sabotaj Denetiminden Tam Not Aldı


Gölmarmara Atıksu Arıtma Tesisinde İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından kurumların saldırı ve sabotajlara karşı hazırlıklarının değerlendirilmesi noktasında bir denetim gerçekleştirildi. MASKİ Genel Müdürlüğü, yapılan denetimde saldırı ve sabotaj tehdidine karşı aldığı önlemlerin üst seviyede olduğu belirtildi. MASKİ adına Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Sivil Savunma Uzmanı ve Şube Müdürü Mehmet Ali Tunayılmaz ile Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı teknik personelinin hazır bulunduğu denetimden tam not alındı.
“Hep bir adım sonrasını düşünerek adım atıyoruz”
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, il genelinde işlettikleri atıksu arıtma tesislerinde sağlam bir yapı oluşturduklarını belirterek, “Biz, idare olarak yaptığımız işlerde hep bir adım sonrasını düşünerek adımlar atmaktayız. Bunun önemi de yapılan denetim ve kontrollerde ortaya çıkıyor. Gölmarmara ilçemizde işlettiğimiz atıksu arıtma tesisinde İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan denetimi kusursuz geçtik. Bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.