Gökay Göl, Avrupa Şampiyonası'nda Manisa'nın gururu oldu

Manisalı badmintoncu Gökay Göl, Litvanya'da düzenlenen U17 Avrupa Şampiyonası'nda 1 gümüş, 1 bronz madalya kazandı.

MANİSA -SPOR 17.08.2023 16:15:00 1730 0
Gökay Göl, Avrupa Şampiyonası

 

 

Manisalı milli sporcu Gökay Göl, Litvanya'da düzenlenen U17 Avrupa Badminton Şampiyonası'nda karışık çiftlerde Nisanur Çimen ile bronz madalya kazandı. 

Altyapı eğitimini Manisa'da aldıktan sonra badminton hayatını Erzincan'da sürdüren başarılı sporcu, milli takım formasıyla 40 ülkenin katılımıyla yapılan U17 Avrupa Takımlar Şampiyonası'nda da ikinci olarak gümüş madalya elde etti. 

Şampiyonadan iki madalya ile ayrılan Gökay Göl'ü tebrik eden Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Türk sporuna yeni yetenekler kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Gururumuz olan milli sporcumuzu ve başarıda emeği geçen antrenörlerimizi tebrik ederiz" diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan Okullara Güvenlik Ziyareti

Türk Büro-Sen’den KYK Personeline Moral Ziyareti

Kula’nın Tarihi Arastasında Şahin Kardeşlerden Asırlık Demircilik

Başkan Akın’dan Açılış Öncesi Son Hazırlık Turu

Sınav Koleji Öğrencileri Şehzadeler Gençlik Evi’ni Ziyaret Etti

Soma’da Kaçak Kazı Operasyonu: 3 Kişi Suçüstü Yakalandı

Şehzadeler Belediyesi’nden Kaldırımlara Sanatsal Dokunuş

YUNUSEMRELİ JUDOCULAR TÜRKİYE'NİN ZİRVESİNDE

  • Çarşamba 29.1 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 30 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 20.4 ° / 11.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.