GENÇLİK HAFTASINDA DOYASIYA FUTBOL OYNADILAR

0

SPOR 20.05.2021 15:24:30 1794 0
GENÇLİK HAFTASINDA DOYASIYA FUTBOL OYNADILAR


Evrenos Kasap Emin Kaçar Spor Tesislerinde Gençlik Haftası antrenman turnuvasına Murat Germen, Manisaspor, Şehitler Okul ve Yunusemre Belediyespor Kulübü’nün 2007 doğumlu sporcuları katıldı.

Antrenman turnuvasında Yunusemre Belediyesi Gençlik Ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can, Yunusemre Belediyespor bireysel spor sorumlusu Güliz Onater Yunusemre Belediyespor Kulübü alt yapı koordinatörü Ethem Salih Aytaş, Kulüp antrenörleri hazır bulundular.

Evrenos Kasap Emin Kaçar Spor Tesislerinin çim sahalarında doyasıya futbol oynayan ve mücadele eden gönüllerince futbol oynayarak kutlamış ve eğlenmiş oldular.
Günü mutlu ve eğelenerek tamamlayan sporcular günün sonunda Türk Bayrağı açarak ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı da kutladılar.


 

Başkan Balaban Üçpınar’da Projeleri Açıkladı

7 Pilot İl Antalya’da Sivil Katılım İçin Buluştu

Arınç Sahurda Manisa Hal Esnafıyla Buluştu

Yunusemre Judocuları Türkiye Şampiyonası’nda Parladı

Turgutlu Belediyesinin Kursları Büyük İlgi Görüyor

Arınç’tan Manisa’da Ramazan Mesaisi

Kuruyan Tepegöl Yeniden Hayat Buldu

Gediz İçin Ortak Çağrı: “Gediz Ölüyor, Birlikte Kurtaralım”

  • Salı 9.4 ° / 2.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 9.8 ° / 1.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 4.9 ° / -0.3 ° Şiddetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.