GENÇLİK HAFTASINDA DOYASIYA FUTBOL OYNADILAR

0

SPOR 20.05.2021 15:24:30 1562 0
GENÇLİK HAFTASINDA DOYASIYA FUTBOL OYNADILAR


Evrenos Kasap Emin Kaçar Spor Tesislerinde Gençlik Haftası antrenman turnuvasına Murat Germen, Manisaspor, Şehitler Okul ve Yunusemre Belediyespor Kulübü’nün 2007 doğumlu sporcuları katıldı.

Antrenman turnuvasında Yunusemre Belediyesi Gençlik Ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can, Yunusemre Belediyespor bireysel spor sorumlusu Güliz Onater Yunusemre Belediyespor Kulübü alt yapı koordinatörü Ethem Salih Aytaş, Kulüp antrenörleri hazır bulundular.

Evrenos Kasap Emin Kaçar Spor Tesislerinin çim sahalarında doyasıya futbol oynayan ve mücadele eden gönüllerince futbol oynayarak kutlamış ve eğlenmiş oldular.
Günü mutlu ve eğelenerek tamamlayan sporcular günün sonunda Türk Bayrağı açarak ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı da kutladılar.


 

Başkan Besim Dutlulu’dan İlk Açıklama

Akhisar Belediye Meclisi, Başkan Kayserili Başkanlığında İlk Kez Toplandı

Turgutlu’nun Minik Perileri Kupayı Başkan Akın’a Getirdi

Yunusemre’de Parklar Yenileniyor, Mahalleler Güzelleşiyor

Vali Özkan: “Orman Yangınlarıyla Yoğun Mücadelemiz Sürüyor”

Süper Amatör Lig’e Ferdi Zeyrek’in Adı Verildi

Başkan Çetin Akın Yeşil Alanları İnceledi

Manisa’daki Orman Yangınlarına 1.139 Personel Müdahale Ediyor

  • Çarşamba 34.8 ° / 17.8 ° Güneşli
  • Perşembe 34.8 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.