GENÇLİK HAFTASI'NDA SATRANÇ OYNADILAR

0

SPOR 21.05.2021 11:49:17 1696 0
GENÇLİK HAFTASI

 

 

Yunusemre Belediyespor Satranç Kulübü, Gençlik Haftasında sporcuları arasında antrenman turnuvası yaptı. Millet Çarşısında düzenlenen antrenman turnuvasında kulüp sporcularından Oktay Ertan şampiyon, Arda Mert Koçu ikinci, Halit Arhan Usta üçüncü oldu. Turnuvaya Misafir sporcu olarak katılan Muhammed Talha Güler ve kulüp sporcusu Buse Hoşer de derece elde ederek hediye çeki almaya hak kazandı.

Sporculara hediye çekleri Yunusemre Belediyesi Gençlik Ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can, Yunusemre Belediyespor bireysel spor sorumlusu Güliz Onater ve Yunusemre Belediyespor Kulübü satranç antrenörü Hasan Alevnur tarafından verildi.


 

Manisa Gazeteciler Cemiyeti ile İlkserver Arasında Dijital İş Birliği Protokolü

MCBÜ’de TUSAŞ Genel Müdürü Dr. Mehmet Demiroğlu “Dönüşümü Yönetmek” Konulu Konferans Verdi

Turgutlu Belediyesinden Çöp Ev Temizliği

Manisa’ya Şehit Ateşi Düştü

Manisa’da İŞKUR, SGK ve Yeşilay’dan Vatandaşlara Bilgilendirme Toplantısı

Yusuf Atılgan Roman Ödülü’nün Sahibi Gönül Çatalca Oldu

Başkan Balaban’dan Gençlere: “Başarının Sırrı Çalışmaktan Geçer”

Atatürk’ün Manisa’ya Teşrifinin 100. Yılı Törenlerle Anıldı

  • Cumartesi 18.2 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Pazar 16.3 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 15.1 ° / 4.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.