Genç Memur Sen’in Başkanı Orhan Güzel Oldu

0

BÖLGE 26.10.2016 11:32:26 3257 0
Genç Memur Sen’in Başkanı Orhan Güzel Oldu

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Mustafa İrğat, Memur-Sen’in toplumun bütün kesimlerine duyarlı olduğunu, üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğini söyledi. Manisa’nın en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını kaydeden İrğat, “Erdemliler hareketi düsturuyla yol alan bir sendikayız. Manisa’da Memur-Sen’in kültürel, eğitim çalışmalarının sürdürülebilmesi için Genç Memur-Sen İl Temsilciliğini kurmuştuk. Sorunlara dair genç bir bakış oluşturan, gençlerin bakışıyla bizim çalışmalarımıza hız veren bir kuruluş olarak dikkat çekmiştir” dedi.
Eğitim Bir-Sen’de yaşanan başkan değişikliği nedeniyle Mesut Öner’in görevi Orhan Güzel’e devrettiğini ifade eden İrğat, Öner’e teşekkür ederken, yeni başkan Güzel’e de görevinde başarılar diledi.
İrğat, “Memur-Sen olarak Genç Memur-Sen’in ne kadar değerli olduğunu, ne kadar önemli hizmetleri imza attığını birlikte göreceğiz. Her türlü desteği kendilerine vereceğiz” derken, görevi Orhan Güzel’e devreden Mesut Öner, yeni yönetimin bayrağı daha ileriye taşıyacağını söyledi. Genç Memur-Sen’in yeni il temsilcisi Orhan Güzel ise, “Yerelden ulusala, ulusaldan küresele sloganıyla çalışacağız. İlçe teşkilatlarımızı güçlendireceğiz” diye konuştu.
Genç Memur-Sen Manisa İl Yönetimi Kurulu şu isimlerden oluştu: “Orhan Güzel (Bem-Bir-Sen), Alperen Akdinç (Sağlık-Sen), Mahmut Yılmaz (Birlik Haber-Sen), Fatih Yalçın (Birlik Haber-Sen), Samet Güleryüz (Eğitim Bir-Sen), İsmail Esen (Bem-Bir-Sen), Bekir Doğan (Kültür Memur-Sen), Cemalettin Gündoğdular (Büro Memur-Sen), Oğuz Tekcan (Bayındır Memur-Sen) ve Yusuf Kıyışkan (Sağlık-Sen).” (İHA)

Yunusemre’de 17 Kilometrelik Yolda Asfalt Seferberliği Başladı

Manisa Aşık Veysel GESK, Goalball Şampiyonasında Sahaya Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 21 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.