Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Gediz Anadolu Lisesi Öğrencileri E Twinninig ile Farklı Kültürleri Tanıyor

0

MANİSA-GENEL 10.05.2022 09:48:54 1106 0
Gediz Anadolu Lisesi Öğrencileri E Twinninig ile Farklı Kültürleri Tanıyor



Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesi’nde yürütülen eTwinning 'Let's Get Connected' projesi etkinliklerinde sona gelindi.

Yapılan çalışmalarda Polonya, Yunanistan, Romanya ekipleriyle çalışan İngilizce Öğretmeni Safure Orhan, Almanca öğretmeni Nur Karakafa, Türk Dili Öğretmeni Funda Damla Can öğretmenler ve öğrenciler çalışmalarını Twinspace websitesi üzerinden yürüttüler.
Projenin katılımcıları, ortak ülkelerin kültürel bilgilerini kazanacaklar. Tarihin bazı unsurlarını öğrenecekler. Dil becerileri de tüm beceriler açısından geliştirilecektir. Öğrenciler yabancı dilde iletişim konusunda özgüven kazanacaklar. Projenin görevlerini gerçekleştirmek için kullanılan çok çeşitli uygulamalar ve web siteleri olacağından, web 2.0 araçlarını nasıl kullanacaklarını da öğreniyorlar. Proje katılımcıları, ortak ülkeler hakkında bölgesel bilgi edinirler. Ayrıca tarihin unsurlarını da öğreneceksiniz. Dil becerileri tüm yeteneklerle ilişkili olarak geliştirilir. Öğrenciler yabancı bir dilde iletişim kurma konusunda kendilerine daha fazla güvenirler. Proje görevlerini gerçekleştirmek için kullanılan çeşitli uygulamalar ve web siteleri olduğu için Web 2.0 araçlarını nasıl kullanacağınızı da öğrenmiş oluyor.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.