Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

GAZİ İLKOKULU ERASMUS PROJESİNDE PRAG'DA İDİ

Şehzadeler Gazi İlkokulu Müdürü Naci Avcı, Erasmus Projesi kapsamında okul gözlemi (Job Sshadowing) yapmak amacıyla Çek Cumhuriyeti’nin Prag kentinde gerçekleşen ziyaretle ilgili açıklamalarda bulundu.

MANİSA- EĞİTİM 20.12.2022 10:06:00 1262 0
GAZİ İLKOKULU ERASMUS PROJESİNDE PRAG

 

 

Şehzadeler Gazi İlkokulu Müdürü Naci Avcı, Erasmus Projesi kapsamında okul gözlemi (Job Sshadowing) yapmak amacıyla Çek Cumhuriyeti’nin Prag kentinde gerçekleşen ziyaretle ilgili açıklamalarda bulundu.

Avcı, “Hafta sonu tarih ve sanat açısından muhteşem bir yer olan Prag’ın kalesini, Astronomik Saati’ ni, Oldtown’ı, Karl Köprüsünü, National Technical Museum’u gezdik.  “Základní škola generála Peřiny Socháňova” okulunun misafiri olduk. Burada okul müdürü, İngilizce öğretmeni ve diğer öğretmenler tarafından karşılandık. Bize Prag ve okul hakkında bir sunum yaptılar. Bizler de ilimizi ve okulumuzu tanıtan sunumumuzu yaparak küçük hediyelerimizi verdik. Hafta boyunca okulun bölümlerini gezdik, matematik, müzik, spor ve daha birçok derste gözlem yaptık. Okul yönetim sistemleri, ders işleme yöntemleri ve özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilere yararlı olmak için, ne gibi uygulamalar yaptıklarını gözlemledik. En güzeli de çocuklarla beraber dersleri işlemek oldu.  Okula gittiğimiz son gün okul müdüründen sertifikalarımızı aldık. Bu süreç içinde ortak dilimiz olan İngilizce’yi kullanmakta cesaret ve beceri kazandık. En güzeli de farklı kültürlerin ortak dilinin sevgi ve gülümsemek olduğunu bir kez daha gördük. Prag’dan ayrılırken mutluyduk ve heyecan doluyduk.  Mutluyduk, çünkü hayatımıza büyük güzellikler ve tecrübeler katmış bir halde dönüyorduk. Heyecanlıydık çünkü; orada gördüklerimizi kendi ülkemize, okulumuza entegre ederek yenilikler yapmanın, öğretmen arkadaşlarımızla öğrendiklerimizi paylaşacak olmanın hevesini taşıyorduk” diye konuştu.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: İLKOKULU ERASMUS PROJESİNDE '
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.