Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

GAZETECİLER CEMİYETİ'NDEN YENİ BASIN İLAN KURUMU MÜDÜRÜ CİRİT'E ZİYARET

0

VEFAT 20.08.2021 18:57:43 2826 0
GAZETECİLER CEMİYETİ

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Manisa basınını geçmişini ve işbu dönemde yaşanan sorunlar ile tasarruf genelgesinin yanlışlıklarını dile getirdi. Tasarruf genelgesinin sadece yazılı basını değil aynı zamanda Basın İlan Kurumunun da gelirlerini etkilediğini vurgulayan Filizkan, tasarruf genelgesinin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini belirtti.

Filizkan, cemiyet olarak Basın İlan Kurumu ile sektörün sorunlarına çözümü içinde ortak çalışma yapabileceklerini ifade etti.  Basın İlan Müdürü Manisa Şube Müdürü İdris Cirit ise Şehzadeler kentinde görev yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Cirit, Manisa’daki basının sorunlarının çözümünde gerekenleri yapacağını öncelikle tüm gazeteleri ziyaret ederek elde edeceği bilgiler ışığında cemiyet ile ortaklaşa çalışma yapacaklarını söyledi. Cemiyetin yaptığı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

Ayrıca Cirit gazete ziyaretleri sonrası cemiyet yönetimi ile birlikte toplantı yapıp Manisa basını ile ilgili önemli projelere imza atacaklarını kaydetti.
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.