Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

GastroFest’e Akhisar damgası

0

BÖLGE 26.10.2021 09:02:21 1243 0
GastroFest’e Akhisar damgası

 
İzmir’in ilk gastronomi festivali İzmir GastroFest, dördüncü yılında ‘Geleceğe Miras: Yaşayan Toprak’ temasıyla Tarihi Havagazı Fabrikası’nda lezzet severleri ünlü şefler, yemek yazarları ve kanaat önderleriyle buluşturdu.
 
Akhisar'ın ikonik fayton standı ile GastroFest'te yer alan Akhisar Ticaret Borsası, katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Nefis zeytinyağları,  renk renk lezzetli zeytinleri  ve  mevsiminde toplanan domates salçalarını gastronomi dünyası ile buluşturan Akhisar standı, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşin Işıkgece, İzmir Köy Koop Genel Başkanı Neptün Soyer'i de ağırladı. 
 
Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, Akhisarlı üreticiler olarak, Türkiye'yi sağlıklı ve lezzetli ürünlerle buluşturmak için çok çalıştıklarını söyledi. Alhat “Bu tür etkinliklere katılmayı önemsiyoruz. Çünkü burada tüketicilerle doğrudan iletişime geçip, güçlü bir temas sağlayarak Akhisar ürünlerine olan ilgiyi pekiştiriyoruz” dedi. Her fuarda ve etkinlikte olduğu gibi stantlarının yine lezzet buluşma noktası olduğunu belirten Alhat “Zeytin ve zeytinyağı meraklılarını ağırladık, görüş alışverişinde bulunduk. Standımız hiç boş kalmadı, yeniden anladık ki doğru yoldayız. Gururluyuz” dedi.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: gastrofest-e-akhisar-damgasi
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.