Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Futsal da Manisa Şampiyonu Hedef Koleji

Hedef Koleji Yıldız Erkek Futsal takımı final maçında Dr. Ömer Faruk Meriç Ortaokulu’nu 6-1 yenerek Manisa Şampiyonu oldu

MANİSA -SPOR 1.06.2022 14:48:00 1579 0
Futsal da  Manisa Şampiyonu  Hedef Koleji

 


Hedef Koleji Yıldız Erkek Futsal takımı final maçında Dr. Ömer Faruk Meriç Ortaokulu’nu 6-1 yenerek Manisa Şampiyonu oldu. Kupa ve madalyaları takdim edilen oyuncular, büyük sevinç yaşadılar. Hedef Koleji Müdürü Şevki Öztürk, eğitimin dışında sporda da öğrencilerin başarılı işlere imza atmalarının kendilerini gururlandırdığını söyledi. Öztürk, "Okul olarak eğitime verdiğimiz önem gibi spor faaliyetlerini de es geçmiyoruz. Çeşitli branşlarda spor hayatına devam eden öğrencilerimiz var. Onların okulumuz adına aldıkları başarı bizleri çok mutlu etmektedir. Futsal şampiyonu olan takımımızı tebrik ediyoruz" diye konuştu.
Müdür yardımcısı Seyit Ali Özmen ise Hedef Koleji'nin bir çok dal da başarılı işlere imza attığının altını çizerek, "Futsal, basketbol, voleybol ve bireysel spor dallarında yer almaktan keyif alıyoruz. Öğrencilerimizin dersleri dışında spor alanlarında da önemli işler başarması bizleri gururlandırıyor. Futsal takımımız önemli maçlar kazanarak finale geldi. Finalde de iyi mücadele ederek şampiyonluk yaşayan ve yaşatan öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz" dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: Futsal Manisa Şampiyonu Hedef Koleji
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.