FUTSAL HEYECANI MANİSA'DA BAŞLADI

0

MANİSA -SPOR 12.05.2022 15:14:14 1508 0
FUTSAL HEYECANI MANİSA


Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde 12-15 Mayıs tarihleri arasında oynanacak Okul Sporları Yıldızlar Kız ve Erkek Futsal Türkiye Yarı Final maçları Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen açılış seremonisiyle başladı. Açılışa Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Fatih Umut Altınışık, sporcular ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.
Kızlarda İzmir, Muğla, Uşak, Antalya, Manisa, Kırklareli ve Antalya, 
Erkeklerde ise İstanbul, Bursa, İzmir, Çanakkale, Tekirdağ, Antalya ve Isparta illeri mücadele edecek.
Müsabakalar ilk günde birbirinden heyecanlı ve nefes kesen maçlara sahne oldu. Takımlar Türkiye şampiyonasına yükselmek için kıyasıya mücadele verdi. Öte yandan 4 gün sürecek olan müsabakaların sonunda gruplarını birinci tamamlayan takımlar Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, tüm sporcu ve antrenörlere başarılar dileyerek, maçların fairplay çerçevesinde geçmesi temennisinde bulundu.

 

Yunusemre Belediyespor U17 Şampiyonluğu Manisa’ya Armağan Etti

Yunusemre Belediyesi, Küçük Sanayi Sitesi Esnafının Sorunlarına Çözüm İçin Sahada

ehzadeler’de Çocuklara Yaz Neşesi: Selimşahlar’da Dondurma ve Oyun Günü

Milli Yol Partisi’nden Yanan Ormanlar İçin Fidan Seferberliği

Akhisar’da Bonzai Operasyonu: 4.5 Milyon TL Değerinde Uyuşturucu Ele Geçirildi

Manisa TSO Başkanı Yılmaz: “Yeşil Dönüşüm ve Dijitalleşme Rekabet Gücümüz İçin Zorunluluk

Akhisar’da Düğünden Yeşil Mesaj: Her Davetliye Bir Fidan

MESOB ile Elit Ege Koleji Arasında İndirim Protokolü: Esnafa %25 Eğitim Desteği

  • Salı 35.2 ° / 21 ° Güneşli
  • Çarşamba 36 ° / 21.9 ° Güneşli
  • Perşembe 35.7 ° / 23.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.