Bugün, 17 Haziran 2025 Salı

Futbolda 5 oyuncu değişikliği kararı sürecek

1

SPOR 17.12.2020 00:02:49 1789 0
Futbolda 5 oyuncu değişikliği kararı sürecek

 

Salgın günlerinde futbol dünyasına giren 5 oyuncu değişikliği kuralı bir süre daha yürürlükte kalacak. Uluslararası Futbol Birliği Kurulu (İFAB), söz konusu kuralın 31 Aralık 2021'e kadar devam edeceğini açıkladı.


Yıllık toplantısında futbol oyun kurallarındaki yenilikleri değerlendiren IFAB, yoğun maç takvimini dikkate alarak kuralın devam etmesine karar verdi.


Kulüp turnuvalarında 31 Aralık 2021'e kadar 5 oyuncu değişikliğine izin verilecek. Milli takım organizasyonlarında ise bu süre 31 Temmuz 2022'ye kadar uzayacak.

UEFA organizasyonları ve Avrupa'daki birçok yerel lig 5 oyuncu değişikliği kuralını uyguluyor. 5 Büyük Lig'de sadece Premier Lig'de 3 oyuncu değişikliği uygulaması devam ediyor.

Paşaköy Futbol Kulübünde yeni başkan Osman Nur Murdan

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

MANİSA 1965 MASTERLER DERNEĞİ KURBAN BAYRAMI KUTLAMA

MANİSA ASKF KURBAN BAYRAMI KUTLAMA

Manisa Ülkü Ocaklarından sahur programı

Manisalı kadın muhtarlar Ankara'da birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Gediz İlköğretim Okulu öğrencilerinden Askıda Kıyafet” projesi

MURADİYE 3 PUANI KAPTI

  • Salı 34 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 36.3 ° / 17.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.