FETÖ Operasyonunda 5 Tutuklama

0

BÖLGE 7.08.2016 13:59:23 1578 0
FETÖ Operasyonunda 5 Tutuklama

FETÖ’ye destek veren işyerlerini arasında yer alan 6 kişi polisteki 14 günlük sorgulamalarının ardından sabah saatlerinde sağlık raporları alındıktan sonra Turgutlu adliyesine sevk edildi.
Savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Yurt Sorumlusu Sümeyya Kobak (25), Yurt Sorumlusu Hüseyin Durak (32), Etüt Merkezi Sahibi Hüseyin Soyak (40), İşletmeci Ümit Sayar(38) ve bir kitap evinin sorumlusu Coşkun Esen (46) tutuklanarak Manisa cezaevine gönderildi.
Aynı şahıslarla birlikte adliyeye sevk edilen Mustafa Oğuz Bayraktar(51) adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı.

(İHA)

Salihli ve Kırkağaç’ta Sıcak Asfalt Çalışmaları Başladı

Arınç: “Manisa’nın Kalkınması İçin Çalışmalarımızı Sürdüreceğiz”

Manisa Azerbaycan Derneği Bakü’den İki Ödülle Döndü

Başkan Balaban Manisa Dostlar Meclisi’nin Konuğu Oldu

Kırkağaç’ta Jandarmadan Uyuşturucu ve Silah Operasyonu

Manisa’da 3 Firari Suçlu Yakalandı

Vali Özkan’dan İtfaiye Haftası’nda Teşkilata Teşekkür

Manisa’da 38. Ahilik Haftası Etkinlikleri Başladı

Anahtar Kelimeler: feto-operasyonunda-5-tutuklama
  • Perşembe 27.3 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Cuma 25.5 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 11.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.