Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

FERDİ ZEYREK’E SARUHANLI’DA SEVGİ SELİ

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Saruhanlı ilçesinde sevgi seli ile karşılandı.

SARUHANLI 17.01.2024 10:19:00 1654 0
FERDİ ZEYREK’E SARUHANLI’DA SEVGİ SELİ

 

 


CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Saruhanlı ilçesinde sevgi seli ile karşılandı.

 İlçe girişinde Zeyrek’i karşılayan vatandaşlar ve partililer, “Manisa’ya bir mimar gerek, o da Ferdi Zeyrek” sloganları attı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kolları sıvayan genç başkan adayı Cumhuriyet Halk Partili Mimar Ferdi Zeyrek, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçe ilçe, mahalle mahalle dolaşan Zeyrek, ziyaretlerine önceki gün Saruhanlı ilçesinde devam etti. 
ŞEHRİN GİRİŞİNDE KARŞILANDI
Genç Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, gittiği Saruhanlı’da partililer ve vatandaşlarca şehir girişinde karşılandı. Zeyrek’i sloganlar eşliğinde sevgi seliyle karşılayanlar arasında yer alan Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin ve CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Atınç Günbay gün boyu süren ziyaretlere eşlik ettiler. 
ODA BAŞKANLARININ SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek ve beraberindekilerinin şehir turu ile başlayan seçim çalışmaları, daha sonra Esnaf Kefalet Kooperatifi, Esnaf Sanatkarlar Odası, Şoförler Odası, 19 Nolu Toplu Taşıma Kooperatifi ve TARİŞ ziyaretleri ile devam edildi. Oda başkanları ve yönetimlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Zeyrek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten sonra tüm sorunları el birliğiyle çözme sözü verdi.  
PAZARCI ESNAFINDAN COŞKULU KARŞILAMA
Şehir esnaflarını ve odaları ziyaret eden genç başkan adayı Ferdi Zeyrek, günün devamında ilçede kurulan Salı pazarında pazarcı esnaflarıyla ve vatandaşlarla buluştu. Burada oldukça coşkulu karşılanan Ferdi Zeyrek, pazarcı esnaflarının sloganları eşliğinde Saruhanlı ziyaretini tamamladı.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: FERDİ ZEYREK’ SARUHANLI’ SEVGİ
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.