EV HANIMLARINDAN OKUMA YAZMA KURSUNA İLGİ ARTIYOR

0

MANİSA- EĞİTİM 13.06.2018 13:20:50 2227 0
EV HANIMLARINDAN OKUMA YAZMA KURSUNA İLGİ ARTIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde 05 şubat 2018  tarihinde başlatılan Okur Yazarlık Seferberliği kapsamında Azimli Mahallesinde belge dağıtım töreni düzenlendi. 9 kursiyer belgelerini aldı

Törene, Saruhanlı Kaymakamı İsmail Alsancak, İlçe Mili Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Semahat Bizbirlik, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.  Törenden önce konuşma gerçekleştiren Saruhanlı Kaymakamı İsmail Alsancak, “Okuma yazmanın önemine dikkat çekerek, “Cumhurbaşkanımızın ve eşi Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde okur yazarlık seferberliği kapsamında bugün Azimli İlkokulumuzdaki kursiyerlerimize belgelerini dağıtmak için bir araya geldik. Fedakarlık yaparak Okuma Yazma Kursu’na katılan kadınları tebrik ediyorum .Büyük bir irade kararlılığı göstermişsiniz, okuma yazmayı belli bir yaştan sonra öğrenmeye gayret etmişsiniz. Bu çabanızı ve bu azminizi kutluyorum, sizleri tebrik ediyorum. Ayrıca sizlerin bu azim ve kararlılığınıza destek veren başta Halk Eğitimi Merkezi müdürümüzü, okul müdürümüzü, Milli Eğitim müdürümüzü ve ilgili derse giren öğretmenimizi de tebrik ediyorum. Sizler, çabalarınızın karşılığını alarak bu kurstan sonra  yaşantınızda okur yazar bilen birey olarak daha başarılı olacaksınız hayatınız kolaylaşacak .Ben bu çabalarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Okuma yazma belgeleriniz hepinize hayırlı olsun”dedi Kaymakam Alsancak’ın konuşmasının ardından kursu başarı ile tamamlayan 9  kursiyere Okuryazarlık belgesi verildi.

CANAN SÜRGİT

Salihli'nin Temizlik Filosuna TBB’den Güçlü Destek

Yılmaz: Barınma Krizi Toplumsal Çöküşe Neden Oluyor

Vali Özkan: Hedefimiz Afetlere Dirençli Bir Manisa

Manisa’da Mevlana Rüzgarı: Gülneva Topluluğu Mest Etti 

Turgutlu’da kaldırım işgallerine ortak denetim

Gülşah Durbay için taziye dualarla sona erdi

Gülşah Durbay için Fatih Sergi Salonu’nda taziye

Mali Müşavirlerden Hükümete Acil Çağrı: 586 Sayılı Tebliğ Geri Çekilsin

  • Perşembe 5.7 ° / -1.7 ° Güneşli
  • Cuma 7.1 ° / -0.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 8.4 ° / 1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.