eTwinning projesi “Benim Canım Şehrim Manisa” ve “Şimdi Spor Zamanı” tanıtımı yapıldı

0

MANİSA- EĞİTİM 9.06.2021 14:13:49 1826 0
eTwinning projesi “Benim Canım Şehrim Manisa” ve “Şimdi Spor Zamanı” tanıtımı yapıldı


Yunusemre Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen toplantıya Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gencay,  Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş, Selendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ataşman, Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. 

Öğretmenleri başarılarından dolayı tebrik eden Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, “Sizlerin yapmış olduğu bu mutfak çalışması, gayret ve çaba bizleri çok memnun ediyor. Bu anlamda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 2 yıldır güzel işler çıkarmaya başladık.  Öğretmen arkadaşlarımız sahada güzel işlere imza atıyor. İnşallah Eylül ayından itibaren maskeleri çıkarıp sizlerin önderliğinde öğrencilerimizle birlikte güzel işler yapacağımızdan umudumuz var. Sizlerin başarılarıyla hem mutlu oluyoruz hem gururlanıyoruz. ” dedi.  Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş,  emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti. 
Manisa E-Twinning Proje Koordinatörü Hacer Şengül, Manisa’dan ortaya çıkan yerel projelerin ulusal ve uluslararası arenaya taşınmasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.  Projelerde yapılan çalışmalardan bahseden Şengül, “Şimdi spor zamanı projesi ile öğrenciler çeşitli spor dallarını sağlı yaşam ve obezite karşı bilinçlendi.  Benim Canım Şehrim Manisa projesi ile Manisa’nın kültürel değerleri ve gelenekleri üretilen ürünler turistik özellikleri ile farklı alan öğretmenlerinden destek alınarak gerçekleşti.  Proje tabanlı öğrenme yöntemiyle uygulama ortamı hazırlayan öğretmenlerin becerileri desteklendi. Yerel bir projeden uluslararası platforma taşınan çalışmalarda Öğrenciler farklı web 2.0 araçları kullanarak global dünyaya ayak uydurmaya başladı” dedi. Proje kurucuları hazırladıkları gazeteyi Manisa İl Milli Eğitim Müdürüne sundular.  Hep birlikte pasta kestiler.

Şehzadeler’de otomobil sel sularına kapıldı

MANSİAD’dan Baybatur’a Manisa sanayisi için güç çağrısı

Başkan Dutlulu Kırkağaç’ta muhtarlar ve STK’larla buluştu

Cansuyu, Bangsamorolu başarılı öğrencileri ağırladı

Başkan Balaban Seyitli’de Fenerbahçe rüzgârı estirdi

Büyükşehir ve MASKİ yağışta 600 personelle sahada

Akhisar Alevi Kültür Derneği’nden çocuklara keyifli gün

Manisa’da 2025 güvenlik toplantısı yapıldı

  • Cumartesi 2.9 ° / -0.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 4.2 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 4.4 ° / 2.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.