Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ETKİNLİK SEKTÖRÜ ETKİNLİK HAFTASINI KUTLUYOR

Her yıl Şubat ayının son haftasını Ulusal Etkinlik Haftası ilan etti. Hafta kapsamında Manisa Etkinli-Sen İl Başkanlığı tarafından da etkinlikler düzenlenecek.

MANİSA -MEDYA 21.02.2024 16:00:00 1057 0
ETKİNLİK SEKTÖRÜ ETKİNLİK HAFTASINI KUTLUYOR

 

Tüm Etkinlik Sektörü İşveren Sendikası Etkinlik-Sen, 2023 yılında Yönetim Kurullarında almış oldukları karar ile İlgili bakanlıklar ve mercilere müracaat ederek her yılın son şubat haftasında Etkinlik İşverenleri ve Emekçileri ile kutlamak istediklerini beyan ederek, her yıl Şubat ayının son haftasını Ulusal Etkinlik Haftası ilan etti.  Hafta kapsamında Manisa Etkinli-Sen İl Başkanlığı tarafından da etkinlikler düzenlenecek. 

Pandemi ve Doğal Afetler sebebiyle sıkıntılı günler geçiren, iş ve kazanç kaybı yaşayan Hizmet Emekçileri ve Etkinlik Sektörünün temsilcilerinin, hatırlandıkları, moral ve motivasyon buldukları, sektör temsilcileri ile bir araya gelebilecekleri bir haftaya ihtiyaç duyduklarını ifade eden Etkinlik-Sen Genel Başkanı Ali Koray Özandaç; “Biz bu haftayı tüm yurtta tüm etkinlik sektörü sivil toplum kuruluşları ve paydaşlarımız ile coşku ile kutlamayı ve geleneksel hale getirmeyi umut ediyoruz.” dedi.

Etkinlik-Sen Manisa İl Başkanı Yalçın Taşdemir, bu yıl ilk kez kutlanacak Etkinlik Haftası Programının 26 Şubat 2024 tarihinde Başkent Ankara’da Anıtkabir’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Mozolesine Çelenk koyulmasıyla başlayacağını açıkladı. Taşdemir, “Haftamızda Tüm Etkinlik-Sen İl Başkanlıklarımız da kendi şehirlerinde de Tören düzenleyerek Haftamızı Kutlamaya başlayacaklar. Etkinlik ve Hizmet sektöründe çalışan düğün salonları ve etkinlik mekânı işletmecileri, prodüksiyon firmaları, menajerlik ajansları, organizasyon ve catering firmaları, restoran, cafe, lokanta ve otel işletmecisi işveren ve çalışan emekçileri topluluğu, ülke nüfusunda 20 milyon kişiyi etkiliyor.Tüm bu sektörlerin çatı kuruluşu Etkinlik-Sen olarak,bu büyük topluluğun belirli bir gün ve haftada anılıyor ve hatırlanıyor olmasının çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Problemlerimizin ve beklentilerimizin konuşulduğu, Valiliklerimiz, Belediyelerimiz ve merkezi idarelere sunacağımız projelerin değerlendirildiği böyle bir hafta herkes için çok anlamlı ve faydalı olacak. Ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Etkinlik Haftası vesileyle 27 Şubat 2024’de Kapadokya’da yapacağımız ve 2 gün sürecek ülkemizin her bölgesinden katılacak Etkinlik-Sen İl başkanlarımız ve tüm paydaşlarımız ile gerçekleşecek Etkinlik Haftası Buluşması’na da Etkinlik Sektörü için gayret gösteren tüm STK ve kuruluş temsilcilerimiz ile bir araya geleceğiz. halkımıza iyi ve kötü günlerinde fedakârca hizmet eden, devletinin ve halkının her zaman yanında ve destekçisi olan İşletme ve İşverenlerimiz ile çalışanlarımızın hatırlandığı Etkinlik Haftası Kutlamalarına tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.