Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Etkinlik Sen Başkanı Taşdemir den telif hakkı uyarısı

0

MANİSA-GENEL 27.03.2022 00:26:23 987 0
Etkinlik Sen Başkanı Taşdemir den telif hakkı uyarısı


Manisa'da bir süredir faaliyetlerine devam eden ve şube yapılanmasını tamamlayan Etkinlik-Sen Manisa Şubesi’nde başkan Yalçın Taşdemir,  telif hakkı ile ilgili esnafların ağır cezalara maruz kalabileceğine dikkat çekerek uyarılarda bulundu. Şube olarak çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini söyleyen Taşdemir, ”Birlikte daha güçlüyüz” sloganının önemine dikkat çekti.


Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Başkan Yalçın Taşdemir, Telif hakkı konusunda esnaflarımızı ve firmalarımızı uyarmak istiyorum. Çünkü hangi dilde olursa olsun 10 kişiyi geçen insanın hizmet aldığı bir yerde çalınan bir müzik telif kakkı gerektiriyor. Satış yaparak ticaret yapan yerlerin metre kareye göre telif hakkı ödemeleri gerekiyor.”dedi. Sendikanın sloganının “Birlikte daha güçlüyüz” olduğunu hatırlatan Taşdemir :”Tüm firma ve esnafları sendikamıza üye olmaya davet ediyorum. Telif hakkı noktasında sendikamızın sağladığı avantajları kullanmaları onlar için çok iyi olacaktır.”dedi.

2022 ÇOK HAREKETLİ GEÇECEK
Sendika çalışmaları hakkında da bilgi veren Taşdemir: ”Yeni kurulan sendikamızda çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz. Üye sayımız her geçen gün artıyor. Üye sayımızın artması ile birlikte sendikamızın gücü her geçen gün artmaya devam ediyor. 2022 yılının çok hareketli geçeceğini düşünüyoruz.”dedi. Başkan Taşdemir, güzellik salonu işletmecilerinin salonlarında doktor bulundurma mecburiyeti noktasında da genel merkez nezdinde ciddi çalışmalar yaptıklarını sözlerine ekledi.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.