Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Ertekin, “ Müthiş Bir Kamp Dönemi Geçirdik”

1

SPOR 4.01.2020 17:27:39 817 0
Ertekin, “ Müthiş Bir Kamp Dönemi Geçirdik”

 

Manisa Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmail Ertekin, bu sabah sona eren Antalya Belek kampını değerlendirdi. Müthiş bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Ertekin, “ Futbolcularım 10 günlük kamp döneminde müthiş bir çalışma örneği gösterdiler. Futbolcularımıza ilk yarının son haftalarında kaybettiğimiz enerjiyi yeniden yüklediğimize inanıyorum” dedi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligin ilk yarısını 42 puanla lider olarak tamamlayan ve Antalya Belek kampını bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanın ardından tamamlayan Manisa Futbol Kulübünde Teknik Direktörümüz İsmail Ertekin, kamp dönemine değerlendirdi ve ikinci yarı maçları öncesinde açıklamalarda bulundu. Antalya Belek kampında her şeyin mükemmel geçtiğini söyleyen teknik direktör İsmail Ertekin, “ Geldiğimiz günden bu yana hem hava şartları, hem saha şartları çok iyiydi. Biz de bunu en iyi şekilde değerlendirdik. Oyuncularımızda gerçekten 10 günlük bölümde müthiş bir çalışma örneği gösterdiler. İlk yarının sonlarına doğru kaybettiğimiz enerjiyi futbolcularımıza tekrar yüklediğimizi düşünüyorum. İnşallah ikinci yarının başlamasıyla birlikte bu enerjiyi sahaya yansıtır arkadaşlarımız. Beklentimiz bu yönde” diye konuştu.

“ Ligin İkinci Yarısında Daha İyi Bir Manisa Futbol Kulübü Ortaya Çıkacaktır”

Antalya Belek kampını genel anlamda ağır idmanlar ile tamamladıklarını ifade eden teknik direktör İsmail Ertekin,

Genel anlamda ağır idmanlar yaptık ve üstüne de iki tane hazırlık maçı oynadık. Performans olarak bakıldığında oldukça iyi durumdayız. Bizim şu anda en büyük handikabımız ise sarı kart sınırında olan futbolcularımızın sayısının çok olması. 3’er sarı kartlı çok oyuncumuz var. Hem sayısal olarak takımımızı tamamlama açısından hem de katkı anlamında başkanımız Mevlüt Aktan, yöneticilerimiz ve  CEO’muz Levent Devrim takviye konusunda çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürüyorlar. Ek takviye oyuncu alabilirsek, tahmin ediyorum ki ikinci yarıda çok daha güçlü bir Manisa Futbol Kulübü ortaya çıkacaktır” sözlerini kullandı.

“ Yeni Transferlerimiz Takıma Çabuk Adapte Oldular”

Devre arasında transfer ettikleri futbolcularla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Ertekin, “ Scout ekibimizin izlediği, bizlerin beğendiği bu oyuncular oldukça iyiler. Takıma çabuk adapte oldular. Bu bizim için oldukça sevindirici bir olay. Şu anda sayısal olarak eksiklerimiz var. Bu eksikleri tamamlamak gerekiyor” diye konuştu.

“ Bu Tür Aralardan Sonra İlk Maçlar Her Zaman Zor Olur”

Şampiyonluk yolunda kendilerinin ortaya koyacağı mücadelenin önemine de değinen teknik direktör İsmail Ertekin, “ Bizim şu anda en büyük rakibimizin kendimiz olduğunu düşünüyorum. Eğer çıktığımız maçlarda coşkumuzu,  isteğimizi ve arzumuzu sahaya yansıtırsak önümüzde kimse duramaz.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.