Engelli vatandaş yeni aküsüne kavuştu

0

GÜNDEM 19.01.2018 18:38:00 1354 0
Engelli vatandaş yeni aküsüne kavuştu

Saruhanlıda geçtiğimiz günlerde engelli arabasına yeni akü isteğini ve engelli maaşı ile evini geçindiremediğini gözyaşları içinde anlatan engelli vatandaş Aytekin Eker, yeni aküsüne kavuştu. Manisalı işadamı Ferdi Ersönmez temin ettiği aküyü Saruhanlıya getirerek kendi eli ile Eker’in arabasına taktı.  Ferdi Ersönmez’i Saruhanlı Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Usman, yardımcısı Kazım Uysal ve Aytekin Eker karşıladı.  Aytekin Eker, Ferdi Ersönmez’e çok teşekkür ederek Allah bin kere razı olsun derken mutluluğu adeta gözlerinden okunuyordu. Saruhanlı Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Usman, “Ersönmez’in her zaman yardıma hazır olduğunu söylemesi bizleri gerçekten çok mutlu etti. Allah ondan razı olsun” dedi.

“Yardımına koşmaya hazırım”

Ferdi Ersönmez, bundan sonra Eker’in her zaman yanında olacağını belirterek şunları söyledi,“Bu bizim insanlık görevimiz. Hepimiz böyle durumlarda duyarlı olmamız gerekiyor. Bu olay gündeme çıktı ki bir yardımda bulunabiliyoruz. Haberimizin olmadığı yardıma muhtaç ne hayatlar vardır mutlaka. Onları da tespit edip gerekenlerin yapılması gerekir. Allah bizlere veriyor şükürler olsun, bizim de yardıma ihtiyacı olanlara vermemiz gerekiyor. Toplum olma bilincimiz böyle durumlarda kendini göstermelidir. Aytekin ağabeyimin bundan sonra başımın üzerinde yeri var. Ne zaman ihtiyacı olursa olsun yardımına koşmaya hazırım. Aynı zamanda dernek başkanımıza da söyledim dernekle ilgili, ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımızla ilgili her ne olursa olsun yardıma hazırım”

SERKAN KÜL

ŞEHZADELER 100. YIL KIR BAHÇESİ AÇILIŞ ÖNCESİ YOL ENGELİNİ AŞIYOR

Başkan Ahmet Ağır ve Yönetimi mazbatasını aldı

Başkan Balaban: “Esnafımız Yunusemre’nin Bel Kemiğidir”

Salihli Belediyesi THM Korosundan Coşku Dolu Cumhuriyet Konseri

Başkan Besim Dutlulu: “Tarıma 180 Milyon TL Destek Verdik, Şimdi Sırada Su Var”

Akhisar’da Organ Bağışı Haftasında Umut Dolu Etkinlik

Başkan Çetin Akın: “Atatürk’ün Işığı Kalplerimizde Hiç Sönmeyecek”

Sarıgöl’e Sosyal Belediyecilik Dokunuşu: Kent Lokantası ve Halk Mandıra Açıldı

  • Cumartesi 21.3 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Pazar 21.4 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.9 ° / 9.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.