El Sanatları Kursu Sergisi Açıldı

0

GÜNDEM 1.06.2016 16:59:08 2029 0
El Sanatları Kursu Sergisi Açıldı

Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz ve  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık tarafından kesilen kurdelenin ardından sergi salonu gezildi. Sergide , Makine Nakışları, Pul Boncuk Dikişleri, Çanta Yapımı, Çeyiz Ürünleri Hazırlama, Dekoratif Ev Aksesuarları, Yatak Odası Tekstili, tablo gibi kursların ürünleri sergilendi. Kaymakam Kanyılmaz, kursiyerlerin yaptıkları eserleri yakından inceledi ve bundan sonraki süreçte bu ve benzeri çalışmalarla  sürekli engellilere destek olacaklarını belirterek; söz konusu el emeği göz nuru ürünlerin hazırlanmasında emeği geçen  Halk Eğitim  Merkezi Müdürlüğüne , öğretmen, kursiyer  ve çalışanlarına teşekkür ederek  başarılarının devamını diledi.

Saruhanlı Halk Eğitim Müdürü Mehmet Yüksek ise, 2015-2016 eğitim sezonunda müdürlük bünyesinde 101 ayrı kursun açıldığını vurgulayarak, yeni dönemde özellikle fotoğrafçılık, ahşap hediyelik eşya gibi kursların açılacağı bilgisini verdi. Serginin Cuma günü mesai saati bitimine kadar açık kalacağı da vurgulandı.

ZÜLFÜKAR SEKİZLER

Veteriner Hekimler Odası’ndan Şap Hastalığı Uyarısı

Salihli’de Kaldırım İşgali Denetiminde Yayalar İçin Adım

Kamu-Sen’den Toplu Sözleşme Tepkisi: “Bu Teklifi Reddediyoruz”

Manisa’da Yaşlılık Çalıştayında Deneyim ve Talepler Paylaşıldı

Manisa Büyükşehir’den Kırsal Kalkınmaya Gölet Desteği

YUNUSEMRE’DEN 50. YIL’DA ASFALT ÇALIŞMASI

KARAOĞLANLI’DA ÇOCUKLARA KEYİFLİ AKŞAM

Büyükşehir’in Yaz Spor Okullarında 4 Bin 500 Sporcuya Sertifika

  • Perşembe 33.9 ° / 16.9 ° Güneşli
  • Cuma 33.1 ° / 16.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.6 ° / 15.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.