EĞİTİMİ TAMAMLAYAN BASIN MENSUPLARI SERTİFİKALARINI ALDI

0

MANİSA -MEDYA 8.02.2022 17:08:55 1692 0
EĞİTİMİ TAMAMLAYAN BASIN MENSUPLARI SERTİFİKALARINI ALDI

 

 

Yunusemre Belediyesi ve Basın İlan Kurumu (BİK) tarafından Yunus Emre Millet Çarşısı Etkinlik Salonu’nda Yerel Medyada Reklamcılığın Geliştirilmesi ve Dijitalleşme Eğitimi verildi. İki gün süren eğitimde BİK Kurumsal İletişim Müşaviri Cihat Zafer Demirel Medyada Reklamcılığın Geliştirilmesi’ni, BİK Kurumsal İletişim Müdürü Türker Çeltik ise Yerel Medyada Dijitalleşme’yi anlattı. Eğitim sonunda sertifika töreni yapıldı. Törene Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi,  BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran, BİK Manisa Şube Müdürü İdris Cirit, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Manisa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Turgay Duyar, Yunusemre Belediyesi Basın ve Yayın Müdürü Musa Dirik katıldı. Törende konuşan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ve BİK Manisa Şube Müdürü İdris Cirit, basının önemine dikkat çekerek eğitimin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Sertifika töreninin ardından BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran ve gazeteciler, Yunus Emre Kültür Parkı içerisinde bulunan İrfan Meclisi’nde bir araya geldi. Proje hakkında basın mensuplarını bilgilendiren Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Burası bir kültür kompleksi… Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği doğayla iç içe bir proje. Şehrimize güzel bir tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye olarak geçmiş ile gelecek arasında bir köprü kurmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

 

BİK GENEL MÜDÜRÜNDEN YUNUS EMRE KÜLTÜR PARKI’NA TAM NOT

 

Yunus Emre Kültür Parkı’nı Manisa’ya kazandıran Başkan Çerçi ve ekibini kutlayan BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran ise Başkan Çerçi’ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Duran burada yaptığı açıklamada, “Yunus Emre Kültür Parkı gerçekten çok güzel. İrfan Meclisi, müzesi ve kenti tepeden gören manzarasıyla hayranlık uyandırıcı. Başkan Çerçi ve ekibi kente güzel bir eser kazandırmış” dedi. 

İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan Okullara Güvenlik Ziyareti

Türk Büro-Sen’den KYK Personeline Moral Ziyareti

Kula’nın Tarihi Arastasında Şahin Kardeşlerden Asırlık Demircilik

Başkan Akın’dan Açılış Öncesi Son Hazırlık Turu

Sınav Koleji Öğrencileri Şehzadeler Gençlik Evi’ni Ziyaret Etti

Soma’da Kaçak Kazı Operasyonu: 3 Kişi Suçüstü Yakalandı

Şehzadeler Belediyesi’nden Kaldırımlara Sanatsal Dokunuş

YUNUSEMRELİ JUDOCULAR TÜRKİYE'NİN ZİRVESİNDE

  • Salı 29.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 29.1 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 30 ° / 14.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.