Don Afetinden Zarar Gören Çiftçilere Destekleme Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla don afetinden etkilenen çiftçilere destekleme ödemesi yapılacak.

EKONOMİ 15.09.2025 14:04:29 824 0
Don Afetinden Zarar Gören Çiftçilere Destekleme Müjdesi

(MHA) - Ak parti akhisar ilce baskani İsmail Ahmet Sözcüer Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde alınan karar doğrultusunda, 1 Şubat – 13 Nisan 2025 tarihleri arasında meydana gelen zirai don nedeniyle ürünleri zarar gören çiftçilerimize destekleme ödemesi yapılmasına ilişkin karar Resmî Gazete’de yayımlandı.

Akhisar’da don afetinin yaşandığı sabahın ilk saatlerinde Beyoba ve Sazoba mahallelerimizde üzüm bağlarını ziyaret ederek çiftçilerimizin yanında olduk. Üreticilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletip sorunlarını yerinde dinledik.

Alınan bu karar ile zirai don nedeniyle mağduriyet yaşayan üreticilerimizin yaralarının sarılması hedefleniyor. Tarımda üretimin ve çiftçimizin emeğinin yanında olmaya devam edeceğiz.

Alınan karar çiftçimize hayırlı olsun.

Şehzadeler’de otomobil sel sularına kapıldı

MANSİAD’dan Baybatur’a Manisa sanayisi için güç çağrısı

Başkan Dutlulu Kırkağaç’ta muhtarlar ve STK’larla buluştu

Cansuyu, Bangsamorolu başarılı öğrencileri ağırladı

Başkan Balaban Seyitli’de Fenerbahçe rüzgârı estirdi

Büyükşehir ve MASKİ yağışta 600 personelle sahada

Akhisar Alevi Kültür Derneği’nden çocuklara keyifli gün

Manisa’da 2025 güvenlik toplantısı yapıldı

  • Cumartesi 2.9 ° / -0.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 4.2 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 4.4 ° / 2.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.