DİYANET VAKFI SÜMBÜLLERDE 33BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU

DİTİB Köln Bölge Veliler Birliği Manisa'nın Büyük Sümbüller bölgesindeki ormanlık alanı yeniden yeşertmek için 33 bin fidan bağışladı.

MANİSA-GENEL 24.11.2022 00:00:00 1616 0
DİYANET VAKFI SÜMBÜLLERDE 33BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU

 

 

 

DİTİB Köln Bölge Veliler Birliği Türkiye Diyanet Vakfı’nın "1 İyilik 1 Fidan" kampanyasına 33 bin fidanla destek oldu.

DİTİB Köln Bölge Veliler Birliği Manisa'nın Büyük Sümbüller bölgesindeki ormanlık alanı yeniden yeşertmek için 33 bin fidan bağışladı.

DİTİB Köln Bölge Veliler Birliği ve bağışçılarının destekleri ile TDV Manisa Şubesi ve Manisa Orman İşletme Müdürlüğü iş birliğinde Manisa'nın Büyük Sümbüller bölgesinde fidan dikim töreni gerçekleştirildi.

Törene; Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin, DİTİB Köln Bölge Veliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Aynur Alkan, H.İbrahim Karakoç, Ali Haydar Duvahan, Kader Durmuş, Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök, Manisa Orman İşletme Müdürü Fatih Öztürk, İl müftü yardımcıları, TDV Manisa Şubesi görevli ve gönüllüleri katıldı.

Başkan Balaban Gülbahçe Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

Büyükşehir’den 63 tarım kooperatifine 57 milyon destek

Refika–Mehmet Kayahan ASM ve 112 Acil hizmete açıldı

Bangsamoro Türk Eğitim Akademisi Üniversitesi Yükseliyor

Rahime Ecerbilgiç projelerini sahada esnafla paylaşmaya devam ediyor

Büyükşehirden Akhisarlı üreticiye 29 bin fidan desteği

Çetin Akın: “Bize o teklifi yapacak cüreti gösteremezler”

Ülkü Ocakları Akhisar’dan “Hüseyin Nihal Atsız” semineri

  • Pazar 6.2 ° / -0.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 6.4 ° / 0 ° Güneşli
  • Salı 4.7 ° / -0.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.