DİYANET İŞLERİ BAŞKANI YUNUSEMRE MEYDAN CAMİİ’NE HAYRAN KALDI

Bir dizi programdan dolayı Manisa’da bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Yunusemre Meydan Camii’nde Manisa ve çevre illerden gelen müftüler ile öğle namazı kıldı

MANİSA- İLÇELER 28.06.2022 08:58:00 1537 0
DİYANET İŞLERİ BAŞKANI YUNUSEMRE MEYDAN CAMİİ’NE HAYRAN KALDI

 

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Yunusemre Meydan Camii’nde Müftüler ile buluştu. Meydan Camii’nde öğle namazını kıldıran Erbaş, böylesine muhteşem bir caminin yapılmasına öncülük ettiği için Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye, hayırseverlere ve caminin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Bir dizi programdan dolayı Manisa’da bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Yunusemre Meydan Camii’nde Manisa ve çevre illerden gelen müftüler ile öğle namazı kıldı. Namazın ardından Yunusemre Meydan Camii’ni gezen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Manisa’ya böylesine güzel bir cami kazandırılmasından dolayı caminin yapılmasında katkıda bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan Okullara Güvenlik Ziyareti

Türk Büro-Sen’den KYK Personeline Moral Ziyareti

Kula’nın Tarihi Arastasında Şahin Kardeşlerden Asırlık Demircilik

Başkan Akın’dan Açılış Öncesi Son Hazırlık Turu

Sınav Koleji Öğrencileri Şehzadeler Gençlik Evi’ni Ziyaret Etti

Soma’da Kaçak Kazı Operasyonu: 3 Kişi Suçüstü Yakalandı

Şehzadeler Belediyesi’nden Kaldırımlara Sanatsal Dokunuş

YUNUSEMRELİ JUDOCULAR TÜRKİYE'NİN ZİRVESİNDE

  • Çarşamba 29.1 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 30 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 20.4 ° / 11.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.