Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Dilan Ve Engin Polat Çifti Akademik Bir Çalışmayla Bilimsel Yönden Ele Alındı!

Dilan Polat ve eşi Engin Polat, Fırat Üniversitesi Öğretim üyeleri Doç. Dr. Osman Vedüd Eşidir ile Dr. Mehmet Fatih Çakar, tarafından hazırlanan bir kitaba konu oldu.

KÜLTÜR-SANAT 22.02.2024 09:40:00 1091 0
Dilan Ve Engin Polat Çifti Akademik Bir Çalışmayla Bilimsel Yönden Ele Alındı!

 

 


Türkiye gündemini günlerce meşgul eden sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat, Fırat Üniversitesi Öğretim üyeleri Doç. Dr. Osman Vedüd Eşidir ile Dr. Mehmet Fatih Çakar, tarafından hazırlanan bir kitaba konu oldu.

 


Önemli akademik çalışmalara imza atan ve ulusal basında adından sıkça söz ettiren Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi bu defa ülke gündeminde geniş yer bulan Dilan ve Engin Polat çiftini akademik bir çalışmayla bilimsel yönden ele aldı. Öğretim üyeleri Doç. Dr. Osman Vedüd Eşidir ile Dr. Mehmet Fatih Çakar, Polat operasyonunun medya ve sosyal medya yansımalarını bilimsel araştırma konusu yaptı. Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyan bu araştırma akademik anlamda arşivlerde yerini aldı
Cumhuriyet’ten bu yana saadet zinciri kavramının da incelendiği araştırma; Sosyal Medya Fenomenliği’nden Türkiye Gündemine: Dilan-Engin Polat Örneği isimli bilimsel kitap olarak yayınlandı.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.