Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Deva Partisinden Manisa Ticaret Borsasına Ziyaret

DEVA Partisi Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen, Deva Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek ve partililerle birlikte Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’ı ziyaret etti

MANİSA-GENEL 24.12.2022 00:00:00 1007 0
Deva Partisinden Manisa Ticaret Borsasına Ziyaret

 

 

 

DEVA Partisi Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen, Deva Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek ve partililerle birlikte Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’ı ziyaret etti. Ziyarette Meclis Başkanı Cahit Yayman da hazır bulundu.

Deva Partisi’nin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, “Yorucu bir döneme giriyorsunuz. Ülkemize hayırlı olan neyse Allah onu hayırlı eylesin. Bugün Ali Babacan partinin genel başkanı olarak, 6’lı masanın bir üyesi olarak bir seçime girilecek. Burada il başkanlarına, genel başkan yardımcılarına çok çok önemli görevler düşüyor. Her şeyden önce bu ülkede yaşıyoruz. Bizler sanayiciler olarak, üreticiler olarak ülkemizi değer katmaya devam ediyoruz. Müteşebbisimiz büyüme, ihracata destek veriyor. Tarım Türkiye’nin ihracatının yüzde 24’ünü, Manisa’nın 4,6 milyar dolarlık ihracatının da yüzde 16’sını tarıma dayalı sanayi karşılıyor. Manisa ürün deseninin arazilerde çeşidi olan bir il. Bu bereketli topraklarımızda ürünlerimiz yetişiyor. Üzümde, pamukta Türkiye’de birinciyiz. Hayvancılıkta yumurtada aynı şekilde. Üreticimiz çalışıyor, tarıma dayalı sanayicimiz çalışıyor. Hepimiz çalışıyoruz, mücadele veriyoruz. Amacımız daha iyi yarınlara çalışarak, birlik ve beraberlik içinde o günleri görmek” diye konuştu.

DEVA Partisi Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen, “Başkanımıza ve Ticaret Borsamıza bize ağırladığı için partim adına teşekkür ediyorum. Bize hem Manisa tarımı hem de Türkiye’nin tarımıyla ilgili bilgiler verdiniz. Deva Partisi Genel Merkez ekipleri olarak Ege’de 2 gün boyunca Manisa, İzmir ve Aydın’dayız. Yaklaşık 50 kişilik bir ekiple geldik Ege’ye. Genel başkanımızın selamlarıyla geliyoruz. Türkiye için önemli bir süreçten geçiyoruz. Bizim yola çıkımız amacımız ülkemizin yarınlarıdır. Çocuklarımızın, gençlerimizin yarınları. Biz bu yarınları onlara borçlu olduğumuzu düşünüyoruz. Deva Partisi yeni bir parti olduğu için belli daha eforlu çalışıyor. Türkiye siyasetine yeni bir soluk siyaseti yeni bir inovasyon getirdi. Yaklaşık 2,5 yılımızı doldurduk. Ama 2,5 yıl bizim için çok çalışarak geçti. Deva Partisi olarak yakın zamanda kadın eylem planı açıklayacağız. Bugün yanımızda tarımı ve ekonomiyi getirdik. Bunlardan 17 tane var. İki hafta içinde 22’ye tamamlayacağız. Eylemin nasıl yapılacağı, hangi sürede çözümleyeceği yer alıyor. Eylem planlarını tamamlayınca Deva Partisi’nin parti programın iskeletinde kocaman bir gövde şekilleniyor” dedi.

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.