Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

DEPREME DEVA İÇİN ÇALIŞIYORLAR

Türkiye'nin 10 ilini enkaza çeviren , yaşamlara mâl olan deprem sonrasında İl Koordinasyon Masası kuran DEVA Partisi İl Başkanı Cansın Tunçdirek, bölgede ihtiyaç duyulabilecek malzemeleri toplama ve paketleme çalışmasına başladı

MANİSA-GENEL 6.02.2023 17:25:00 1176 0
DEPREME DEVA İÇİN ÇALIŞIYORLAR

 

 

 

Türkiye'nin 10 ilini enkaza çeviren ve onlarca insanın yaşamına mâl olan deprem sonrasında İl Koordinasyon Masası kuran DEVA Partisi İl Başkanı Cansın Tunçdirek, bölgede ihtiyaç duyulabilecek malzemeleri toplama ve paketleme çalışmasına başladı.

Haber: Nezih VAROL

Türkiye'nin 10 ilini enkaza çeviren ve onlarca insanın yaşamına mâl olan deprem sonrasında ülke genelinde başlayan seferberlik hareketi Manisa'da da kurum ve kuruluşları harekete geçirdi. Sabahın erken saatlerinde ekibini toplayarak İl Koordinasyon Masası kuran DEVA Partisi İl Başkanı Cansın Tunçdirek de bölgede ihtiyaç duyulabilecek malzemeleri toplama ve paketleme çalışmasına başladı. Partisinin il ve ilçe yönetim kurulu yönetici ve üyelerini arayarak acil göreve çağıran İl Başkanı Cansın Tunçdirek sosyal medya üzerinden grup paylaşımları yaparak ihtiyaçları duyurdu. Cansın Tunçdirek paylaşımlarında "Arkadaşlar ilk etapta evlerinizde bulunan battaniye, çarşaf, yastık, mont, ayakkabı, çorap ne varsa toplayalım, çadır, uyku tulumu, el feneri, ısıtıcı, bebek bezi, kadın pedi, ıslak mendil, atkı, bere, eldiven temin etmek önceliğiniz olsun, aynî yardımın yanında nakdî yardımda da bunalım, kan bağışı çok önemli, acilen kan vermeye başlayalım" ifadelerine yer verdi. Tunçdirek, İl Koordinasyon Masası'nda kendisiyle birlikte Cüneyt Taylan, Tülin Ekiz, Filiz Kayatepe, Taner Kök, Çetin Aydemir, Burak Ekiz ve Ahmet Karasu'nun görev yapacağını, dileyen tüm vatandaşların da masaya başvurarak bağışlarını teslim edebileceğini bildirdi. Bağış için parti il binasına gelemeyenler 0.530.766 63 30 ve 0.555.420 78 00 no'lu telefonlardan iletişim kurarak verilen adrese gelen ekiplere aynî ve nakdî yardımlarını makbuz karşılığında tutanakla teslim edebilecekler.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: DEPREME ÇALIŞIYORLAR
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.