Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Demokrat Parti Manisa Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaret Etti

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, Manisa’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Aksoy’un ziyaret programları arasında, Manisa Gazeteciler Cemiyeti de vardı.

MANİSA-GENEL 24.06.2022 20:53:00 1327 0
Demokrat Parti Manisa Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaret Etti

 

 

 

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, Manisa’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Aksoy’un ziyaret programları arasında, Manisa Gazeteciler Cemiyeti de vardı. Aksoy, Manisa İl Başkanı İdris Mecek ve partililerden oluşan heyetle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette basın mensuplarıyla görüşlerini paylaştı.

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ertan Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçın tarafından karşılanan Demokrat Parti heyetinin gündemindeki konuları Türkiye siyaseti, ekonomik sorunlar ve partinin Manisa'daki son durumu oldu.

Millet İttifakı’nca oluşturulan 6’lı masanın Türkiye için şans solduğunu savunan İlay Aksoy, cumhurbaşkanlığı adaylığı için en sağlıklı kararın verileceğini söyledi. Genel seçimlerin Türkiye için dönüm noktasını olduğunu vurgulayan Aksoy, hiç kimsenin hata yapma lüksünün olmadığını ifade etti.

Aksoy, Demokrat Parti’nin hızla büyüdüğünü, Manisa’da da eski güçlerine döneceklerini sözlerine ekledi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.