DEMİRCİ'DE NOSTALJİYE YOLCULUK PROGRAMI MEST ETTİ

0

BÖLGE 29.10.2021 09:37:54 1504 0
 DEMİRCİ



Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi Konferans salonunda yapılan ' Nostaljiye Yolculuk ' programına Belediye Başkanı Selami Selçuk, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, CHP İlçe Başkanı Melih Kuru, Saadet Partisi İlçe Başkanı Kadir Kalan, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz, Oda Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve Vatandaşlar katıldı. 

' Nostaljiye Yolculuk ' programında 36 yıldır ilçede fotoğrafçılık yapan 59 yaşındaki Ali Özkahraman, yaklaşık 2 yıldır üzerinde çalışarak hazırladığı ikinci eseri olan ' Demirci'nin O Anları ' isimli fotoğraf albümünde yer alanda eski fotoğrafları tanıttı. 

Programda konuşan Belediye Başkanı Selami Selçuk ' Demirci kadim bir şehir. Evliya Çelebinin seyahatnamesinde yazdığı bir şehir. Bir şehri büyük yapan, bir şehri şehir yapan, kültürünün, tarihini ve değerlerini korumasıdır. Ali Özkahraman kardeşimiz güzel bir çalışmaya imza attı. Demirci'nin geçmişine ait özel bir albüm hazırladı.Belediyemiz olarak her daim kültürel eserlere destek vermeye devam edeceğiz ' dedi. 

Fotoğrafçı Ali Özkahraman, albümünün basılmasına destek veren Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'a teşekkür ederek, albümünü imzalayarak sahnede hediye etti.

Programın sonunda Belediye Başkanı Selami Selçuk, Fotoğrafçı Ali Özkahraman'a nostaljik radyo ve plaket takdim etti. 

Programın ardından Ali Özkahraman eseri olan ' Demirci'nin O Anları ' isimli kitabını alanları imzlayarak hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Ali Özkahraman 2013 yılında da ilk eseri olan ' Demirci Cumhuriyeti ' albümünü çıkarmıştı. 

Yunusemre’de 17 Kilometrelik Yolda Asfalt Seferberliği Başladı

Manisa Aşık Veysel GESK, Goalball Şampiyonasında Sahaya Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 21 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.