DEMİRCİ'DE İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

0

MANİSA- EĞİTİM 16.09.2021 11:32:04 2729 0
DEMİRCİ


Demirci  Atatürk İlkokulunda düzenlenen programa Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünlü, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Uğurcan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş, İlçe Müftüsü Fatih Aytekin, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler katıldı.

Programda saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Okul Müdürü Nurdan Çakır,günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Çakır konuşmasında, okulun çevre düzenlemesine destek veren Kaymakam Adem Kaya ve Belediye Başkanı Selami Selçuk'a teşekkür etti.

Konuşmanın ardından Okul öğretmenleri koordinesinde öğrenciler tarafından hazırlanan müzikli gösteri, skeç, şiirler ve koro gibi gösteriler sergilendi.

Program sonunda Belediye Başkanı Selami Selçuk, Okul Müdürü Nurdan Çakır ve öğretmenlere düzenlenen programdan dolayı teşekkür etti.

Atatürk İlkokulunda düzenlenen İlköğretim Haftası kutlama programında Covid-19 tedbirleri uygulanırken, katılımcıların programa girişlerinde ateşleri ölçülerek, kolonya ve dezenfektan verildi.

 

Başkan Balaban Gülbahçe Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

Büyükşehir’den 63 tarım kooperatifine 57 milyon destek

Refika–Mehmet Kayahan ASM ve 112 Acil hizmete açıldı

Bangsamoro Türk Eğitim Akademisi Üniversitesi Yükseliyor

Rahime Ecerbilgiç projelerini sahada esnafla paylaşmaya devam ediyor

Büyükşehirden Akhisarlı üreticiye 29 bin fidan desteği

Çetin Akın: “Bize o teklifi yapacak cüreti gösteremezler”

Ülkü Ocakları Akhisar’dan “Hüseyin Nihal Atsız” semineri

  • Cumartesi 8.4 ° / 1.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 6.2 ° / -0.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 6.4 ° / 0 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.