Bugün, 18 Haziran 2025 Çarşamba

DANİYAR İSMAİLOV HALTER AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

0

SPOR 7.04.2021 11:09:29 1417 0
DANİYAR İSMAİLOV  HALTER  AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası’nın dördüncü gününde. Erkekler kategorisi 72 kiloda ülkemizi temsil eden Daniyar Ismailov koparmada 160 kilo kaldırarak Avrupa rekoru kırdı ve altın madalya kazandı, silkmede 181 kilo ile 6. oldu, toplamda ise 341 kiloluk derecesiyle altın madalya kazandı ve Avrupa Halter şampiyonu olurken kürsünün en üst basamağına çıkarak Rusya’da İstiklal Marşımızı coşkuyla dinletti.
Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası’nın dördüncü sonunda Millilerimizin toplam madalya sayısı 4 altın,2 gümüş 6 bronz olmak üzere toplam 12 madalyaya ulaştı.
Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar madalya alan sporcularımızı, Kulüplerimizi, antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Türk Halteri her zamanki gibi ülkesini gururlandırmaya devam ediyor ifadelerini kullandı.

Paşaköy Futbol Kulübünde yeni başkan Osman Nur Murdan

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

MANİSA 1965 MASTERLER DERNEĞİ KURBAN BAYRAMI KUTLAMA

MANİSA ASKF KURBAN BAYRAMI KUTLAMA

Manisa Ülkü Ocaklarından sahur programı

Manisalı kadın muhtarlar Ankara'da birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Gediz İlköğretim Okulu öğrencilerinden Askıda Kıyafet” projesi

MURADİYE 3 PUANI KAPTI

  • Çarşamba 35.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 36.3 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.1 ° / 17.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.