Çukuroba Mahallesi’nin 25 Yıllık Altyapı Sorunu Çözülüyor

Salihli Belediyesi, Çukuroba Mahallesi’nde 25 yıldır devam eden altyapı sorununu çözüme kavuşturuyor.

GÜNDEM 12.08.2025 11:20:28 172 0
Çukuroba Mahallesi’nin 25 Yıllık Altyapı Sorunu Çözülüyor

(MHA) - Çukuroba’dan Sarıpınar’a uzanan 1200 metrelik yolda kanalizasyon altyapı sistemi baştan sona yenileniyor.

MASKİ ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla, çevre ve halk sağlığını tehdit eden, kötü koku ve kirliliğe yol açan foseptik sorunu tamamen ortadan kaldırılacak. Hat döşeme işlemlerinin tamamlanmasının ardından bölgede asfaltlama çalışmaları başlayacak.

Konuya ilişkin açıklama yapan Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, “Salihli’mizin yıllardır çözülemeyen tüm sorunlarını birer birer çözüyoruz. Hemşehrilerimize daha sağlıklı ve yaşanabilir bir şehir kazandırmak için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Turgutlu Zabıtasından Pazar ve Sokaklarda Sıkı Denetim

Manisa FK–Bodrum FK Maçının Biletleri Satışta

Saruhanlı’da Fabrikanın Kaçak Atık Tahliyesi Yakalandı

Belenyenice–Kağan Yolu Zeytin Hasadı Öncesi Yenilendi

Şehzadeler’de Naim Süleymanoğlu Filmi Büyük İlgi Gördü

GÖLMARMARA BELEDİYESİ II. GELENEKSEL YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ 4 EKİM’DE

Manisa’da 29 Suç Dosyası Bulunan Dolandırıcı Yakalandı

112 Acil Çağrı Merkezi İl Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

  • Cumartesi 22.1 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Pazar 25.4 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 25.6 ° / 13.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.