Çözüm Merkezi Personeliyle Toplantı

0

BÖLGE 22.11.2016 13:18:08 1171 0
Çözüm Merkezi Personeliyle Toplantı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, personeliyle toplantılar düzenleyerek vatandaşlarla en iyi hizmetin aktarılması konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıya 15 ilçenin koordinasyon şube müdürlüklerinde görevli Çözüm Merkezi personeli katıldı.

Toplantı da konuşan Genel Sekreter Vekili Yalçınkaya “Vatandaşın hızlı ve kaliteli hizmet alması amacıyla bu toplantıları sıklıkla yapıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi personelinin de üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğine inanıyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

 

Amedspor, Manisa FK’yı Deplasmanda 3-0 Mağlup Etti

Bakırlıoğlu: “Soru önergelerine yanıt vermeyen bakanlar tasarrufu yanlış anladı!”

Sağlık Meslek Örgütlerinden Tek Sağlık Günü Mesajı: “İnsan, Hayvan ve Çevre Sağlığı Bir Bütündür”

Başkan Besim Dutlulu Esnafı Dinledi: “Her Zaman Halkımızın İçindeyiz”

TGK Heyetinden BİK Genel Müdürü Abdülkadir Çay’a Ziyaret: “Basının Sorunlarını Elbirliğiyle Çözeceğiz”

Selçuk Özdağ ve İdris Şahin, Manisa Dostlar Meclisi’nin Konukları Oldu

MANSİAD’dan Mücahit Arınç ile Manisa Sanayisi Üzerine İstişare Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci’den EPDK Kararına Tepki

  • Pazartesi 19.3 ° / 7.9 ° Güneşli
  • Salı 18.4 ° / 8.1 ° false
  • Çarşamba 18.9 ° / 7.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.