Çoruk Mahallesi'nin 20 Yıllık Hattı Yenilendi

0

GÜNDEM 25.08.2016 16:36:30 1289 0
Çoruk Mahallesi

MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçede yürüttüğü içme suyu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı Çoruk mahallesinin deforme olan içme suyu terfi hattının sık sık patlaklara neden olması üzerine çalışma başlattı. İçme suyu pompası ile biriktirme deposu arasında bulunan 20 yıllık hattın bir kısmı, MASKİ ekipleri tarafından hızla yenilerek şebekeye bağlantısı yapıldı. MASKİ’nin gerçekleştirdiği çalışmayla, eski hattın neden olduğu su kesintilerinin önüne geçilerek, vatandaşların yaşayabileceği olası su sıkıntıları da engellenmiş oldu.
Sorunlara kalıcı çözümler
MASKİ, il genelinde içme suyu konusunda meydana gelen aksaklıkları tamamen ortadan kaldırmak için aralıksız çalışıyor. Uzun yıllar önce döşenen ve bir daha bakım yapılmayan içme suyu altyapılarının neden olduğu arızalara geçici müdahaleler yerine, sonrasında yaşanabilecek sıkıntıları da önlemek amacıyla kalıcı çözümler üretiliyor. (İHA)

Manisa Büyükşehir’den engelli medikal desteği

Manisa Büyükşehir’den İhtiyaç Sahiplerine Odun Yardımı

Oruçoğlu Oreko Otel, Alfa45 Spor Kulübü’ne Sponsor Oldu

Manisa’da Sivil Katılım Stratejisi tanıtıldı

Oyun Akhisar’da sahne aldı: tiyatro dolu gece

MASKİ Narlıdere’nin 15 Yıllık Su Çilesine Son Verdi

Demirci’de 74 Milyonluk Asfalt Yatırımı Sürüyor

SELÇUK ÖZDAĞ: “KAMU PERSONEL REFORMUNA İHTİYAÇ VARDIR!”

  • Pazartesi 7.2 ° / 4.8 ° false
  • Salı 7.7 ° / 5.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 6.3 ° / 4.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.