ÇINAR TUHAFİYE AÇILDI

Kadın girişimci Ayşe Yılmaz, hayalini kurduğu işyerini açmanın mutluluğunu yaşadı.

MANİSA-GENEL 7.10.2023 16:30:00 1884 0
ÇINAR TUHAFİYE AÇILDI

Manisa Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül’ün yeğeni kadın girişimci Ayşe Yılmaz, hayalini kurduğu işyerini açmanın mutluluğunu yaşadı.

 

İç giyim ürünlerinin satıldığı Çınar Tuhafiye, Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Karaköy semtinde açıldı. Kadın girişimci Ayşe Yılmaz (55)  bu işyerini açmanın uzun süredir hayalini kurduğunu ifade etti. 

 

Manisa Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül ise açılışın hayırlı olmasını dileyerek, “Yeğenim babasını çok seviyordu. Babasına baba demez çınar derdi. Onun için dükkanının ismini Çınar Tuhafiye koydu. Rabbim bol hayırlı kazançlar nasip etsin.” dedi. Okunan duanın Çınar Tuhafiye açıldı.

Bakırlıoğlu: “Soru önergelerine yanıt vermeyen bakanlar tasarrufu yanlış anladı!”

Sağlık Meslek Örgütlerinden Tek Sağlık Günü Mesajı: “İnsan, Hayvan ve Çevre Sağlığı Bir Bütündür”

Başkan Besim Dutlulu Esnafı Dinledi: “Her Zaman Halkımızın İçindeyiz”

TGK Heyetinden BİK Genel Müdürü Abdülkadir Çay’a Ziyaret: “Basının Sorunlarını Elbirliğiyle Çözeceğiz”

Selçuk Özdağ ve İdris Şahin, Manisa Dostlar Meclisi’nin Konukları Oldu

MANSİAD’dan Mücahit Arınç ile Manisa Sanayisi Üzerine İstişare Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci’den EPDK Kararına Tepki

MCBÜ Yeni Akademik Yıla Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın Katılımıyla Başladı

Anahtar Kelimeler: ÇINAR TUHAFİYE AÇILDI
  • Pazar 19.2 ° / 8 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.3 ° / 7.9 ° Güneşli
  • Salı 18.4 ° / 8.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.