Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

CHP YUNUSEMRE'DEN BAŞKAN FEVZİ AÇIKEL'E TEBRİK ZİYARETİ

CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, CHP Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Ulaşım Komisyonu Üyesi Bülent Mersinli, Manisa Halk Otobüsleri Ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fevzi Açıkel’i ziyaret etti.

MANİSA-GENEL 20.12.2022 10:10:00 1053 0
CHP YUNUSEMRE

 

 

 

CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, CHP Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Ulaşım Komisyonu Üyesi Bülent Mersinli, Manisa 155'Nolu Özel Halk Otobüsleri Ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fevzi Açıkel’i ziyaret etti, başkanlığını tebrik etti, görevinde başarılar diledi.

Arcak ve Mersinli’ye gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür eden Açıkel, “Bizde sorunlar çok. Sorunları çözmek için sürekli sahada çalışıyoruz. Eskiden tepki alan halk otobüsleri artık vatandaşlardan teşekkür almaya başladı. Bu da bizim sürekli sahada olmamızdan kaynaklanıyor. Elimizden geleni yapıyoruz. Sektör olarak en büyük sıkıntımız şoför bulamamak. Şoför olmadığı için araçlarımız çalışmıyor” dedi.

CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, Fevzi Açıkel’e yeni görevinde başarılar diledi. toplu taşıma esnafını sorunlarını dinleyen Arcak, “İnsanlarla uğraşmak gerçekten kolay değil. Şoför esnaflarımız her gün binlerce insanı taşıyor, insanlarla karşı karşıya geliyor. Şoför esnafımıza psikolojik destek verilmelidir. 65 yaş üstü ücretsiz yolcu taşıma başlı başına büyük bir sorun” diye konuştu.

 

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.