Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

ÇAMLICALI ÖĞRENCİLER OKULUN YENİ HALİNİ ÇOK SEVDİ

0

SPOR 7.12.2021 20:45:52 1260 0
ÇAMLICALI ÖĞRENCİLER OKULUN YENİ HALİNİ ÇOK SEVDİ

 

 

Yunusemre Belediyesi ilçede yer alan okullarda çevre düzenlemesi yaparak öğrencilerin daha rahat bir şekilde eğitim almasına yardımcı oluyor. Çamlıca İlköğretim Okulu’nda Umut Vagonu Derneği ile yenileme çalışması yapan Yunusemre Belediyesi, okulu çok güzel bir görünüme kavuşturdu. Çalışmaya ilişkin bilgi veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, eğitime büyük önem verdiklerini belirtti. Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Gelecek nesillerimize sahip çıkıyoruz. Kıymetli evlatlarımızın daha güzel bir ortamda eğitim alması amacıyla ekiplerimiz Çamlıca İlköğretim Okulu’nu yeniledi. Okulumuz çok güzel bir görünüme kavuştu” dedi. Öğrenciler ve mahalle sakinleri Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye, belediye ekiplerine ve Umut Vagonu Derneği’ne teşekkür ederek yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.