ÇAMLICA KÖY YAŞAM MERKEZİ AÇILDI

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çamlıca Köy Yaşam Merkezi’ni canlandırdı.

MANİSA- EĞİTİM 14.01.2023 11:28:00 1495 0
ÇAMLICA KÖY YAŞAM MERKEZİ AÇILDI

 

 

 

Çamlıca Köy Yaşam Merkezi’nde Kur’an-ı Kerim ve Okuma Yazma kursları açıldı.

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Şube Müdürü Yüksel Beroje ve Şube Müdürü Levent Çimen incelemelerde bulundu. Yaklaşık 25 kursiyerin eğitim gördüğü Çamlıca Köy Yaşam Merkezinde Eğitim Öğretim gören 3 neslin temsilcileri, birlikte eğitim öğretim görmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler ve yetkililere teşekkür ettiler.

Taleplerini ileten Okul Müdürü Salih Çiçek, Köy Muhtarı Mevlüt Çetinkaya ve Köy Halkı yeni kursların da açılmasını istediklerini belirttiler.

İlçe Milli Eğitim Müdür Yıldıray Demirtaş ise konuşmasında yeni kursların açılmaya devam edeceğini ve köylünün isteklerinin tamamının karşılanarak, Çamlıca Köy Yaşam Merkezinin daha aktif ve örnek bir yaşam merkezi haline getirileceğini ifade etti.

 

 

 

 

 

 

 

  ·

 

Manisa Aşık Veysel GESK, Goalball Şampiyonasında Sahaya Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Anahtar Kelimeler: ÇAMLICA YAŞAM MERKEZİ AÇILDI
  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 21 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.